Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

4.327 λίρες φόρο πλήρωσε το Facebook στην Αγγλία...

Στον πλανήτη των σιωνιστών Rothschild ....το Facebook ρουφάει δισεκατομμύρια από διαφημίσεις ...και δεν πληρώνει φόρους. Στην Αγγλία πλήρωσε ετήσιο εταιρικό φόρο μόλις 4.327 λίρες δηλαδή μόλις ...6000 ευρώ.

Κι όλα αυτά έχοντας δηλώσει 35.000.000 λίρες για bonus προς το προσωπικό από 105.000.000 λίρες που ήταν τα συνολικά έσοδα.
Με το γνωστό κόλπο εικονικών εξόδων προς φορολιγικούς παραδείσους ...έβγαλαν εκτός Αγγλίας 105.000.000 λίρες και πλήρωσαν μόλις 4.327 λίρες για φόρους.
Τα ίδια κάνουν παντού οι περιούσιοι βρικόλακες ...σπέρνοντας την
καταστροφή στο πέρασμά τους. Μαντέψτε ποιος πληρώνει την αφαίρεση αυτού του πλούτου από την οικονομία της Αγγλίας.

Ας μας πουν πόσο φόρο πλήρωσε η εταιρεία Facebook στην Ελλάδα, τώρα που ετοιμάζονται να κόψουν τις συντάξεις και να αυξήσουν τους φόρους.



το είδα


5.762 € φόρο το Facebook στην Βρετανία ...στην Ελλάδα; 



Ο Νάσος Αθανασίου που ψηφίζει όλα τα απάνθρωπα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ...έκανε ερώτηση στη Βουλή προς τον εκατομμυριούχο Υπουργό Οικονομικών να τον ενημερώσει για τους φόρους που κατέβαλε το FACEBOOK στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η ερώτηση κατατέθηκε 22 Οκτωβρίου με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα του Αγγλικού Τύπου για τη φοροδιαφυγή του Facebook στην Αγγλία.

Διαβάζουμε στο "LIFO" της 22.10.2015:


Γράφει σχετικά το "MAKPRESS": O Τρύφων Αλεξιάδης, αυτός που θα φορολογούσε τους ολιγάρχες, αλλά κόλλησε στο φούρνο της γειτονιάς, δίνει μια εκπληκτική απάντηση. Δείτε την:






Δηλαδή, ένας απλός πολίτης μπορεί να πληροφορηθεί από τα ΦΕΚ πόσο πληρώνει μια μικρή ελληνική Α.Ε., ενώ ένας βουλευτής δεν μπορεί να μάθει αν φορολογείται και πόσο μια πολυεθνική, που εισπράττει εκατομμύρια ευρώ, από Έλληνες διαφημιζόμενους!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »