Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η Σαουδική Αραβία είναι η πηγή του Κακού

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στα Ηνωμένα Εθνη Μπασάρ αλ-Τζααφάρι κατηγόρησε το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και τα καθεστώτα της Τουρκίας και του Κατάρ ότι έχουν την πλήρη ευθύνη για τη συνέχιση των επιθέσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία καθώς και για τη συνεχιζόμενη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του Συριακού λαού.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας είπε, ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, που ακόμα δεν έχει προσχωρήσει στη διεθνή Σύμβαση για τα ατομικά και πολιτικά Δικαιώματα , είναι ο βασικός υπεύθυνος για τη συνεχιζόμενη κρίση στη Συρία αφού είναι ο κύριος υποστηρικτής και χρηματοδότης των Ουαχαμπιστών και των τρομοκρατικών τους οργανώσεων που δρούν στη Συρία, και πρόσφατα σε πολλές πρωτεύουσες σε όλο το κόσμο.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας τόνισε ότι σε πολλές εκθέσεις που εκδίδονται από τα Ηνωμένα Έθνη και από υπο-επιτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας έχει καταγραφεί η εμπλοκή του Σαουδαραβικού καθεστώτος στην στρατολόγηση δεκάδων χιλιάδων τρομοκρατών από περισσότερα από 115 κράτη μέλη του ΟΗΕ και την
αποστολή τους στη Συρία.



Εξαγωγή Ουαχαμπιτισμού



Οι νήσοι Μαλδίβες θα γίνουν οσονούπω το τρίτο Ουαχαμπιτικό κράτος.

Ο υπουργός Ισλαμισμού των Μαλδίβων Αχμέντ Ζιγιάντ Μπακίρ υπέγραψε την Πέμπτη, συμφωνία συνεργασίας στα θρησκευτικά ζητήματα με Σαουδάραβα ομόλογό του Σαλί ιμπν Αμπντούλ Αζίζ ιμπν Μωάμεθ Aλ-Σείχ, στο πλαίσο της οποίας , η Σαουδική Αραβία θα βοηθήσει τις Μαλδίβες στη μετάφραση θρησκευτικών βιβλίων στην τοπική γλώσσα Ντιβέχι, θα διευκολύνει την ανταλλαγή επισκέψεων από λόγιους και των δύο χωρών , θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ιμάμηδων, και θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ολοκλήρωσης των εργασιών στα Τζαμιά που κατασκευάζονται με τη βοήθεια της Σαουδική Αραβίας.

Εκτός από τα Τζαμιά , το Ριάντ έχει παράσχει πολλές υποτροφίες σε φοιτητές των Μαλδίβων ιδίως για θεολογία οι οποίοι παρακολουθήσουν «ειδικά μαθήματα θρησκευτικών σπουδών. Ο βασιλιάς Σαλμάν είχε επισκεφθεί τις Μαλδίβες τόσο ως διάδοχος όσο και μετά την ανάληψη του θρόνου.

Το άρθρο 9, τμήμα Δ του συντάγματος των Μαλδίβων αναφέρει: «Ο μη μουσουλμάνος δεν μπορεί να γίνει πολίτης των Μαλδίβων».


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »