Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ;

Ενώ τα κύματα των μεταναστών συρρέουν προς την Ευρώπη και ενώ οι δήθεν «προοδευτικοί” πολιτικοί μας δεν κουνούν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να ανακοπεί όλη αυτό το τσουνάμι των μεταναστών που κατακλύζει την Ελλάδα, ένα υπερσύγχρονο και εξαιρετικά οργανωμένο website δημιουργήθηκε, το οποίο δίνει οδηγίες σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και φαρσί) στους μετανάστες για το πως θα κινηθούν στις χώρες της Ευρώπης!

Δείτε το website εδώ: http://w2eu.info
Η ενότητα για όλες τις χώρες της Ευρώπης εδώ: http://w2eu.info/greece.en.html

Η ενότητα για την Ελλάδα εδώ: http://w2eu.info/greece.en.html

Είναι εντυπωσιακό ότι παρέχονται λεπτομερώς όλες οι σχετικές πληροφορίες: πως θα ζητήσουν άσυλο, τι ισχύει σε κάθε χώρα σε σχέση με το Δουβλίνο 2, πως θα μπορέσουν να εργαστούν, πως θα τύχουν ιατρικής περίθαλψης κλπ.

Και μετά από αυτή την απίστευτη διαπίστωση, προκύπτουν αμείλικτα τα ερωτήματα:

— Ποιος κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αυτού του website ;

— Ποιος χρηματοδότησε τη δημιουργία του και όλους αυτούς που
εργάστηκαν για τη συλλογή των στοιχείων για όλες τις χώρες της Ευρώπης ;

— Ποια είναι τα κίνητρα και οι σκοποί αυτών που το δημιούργησαν ;

— Τι κάνουν τα όργανα της Ευρώπης για να ανακόψουν όλο αυτό το τσουνάμι που έχει σκοπό να καταργήσει τα έθνη και να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια διακυβέρνηση ;

— Που πήγαν τα ωραία λόγια της Ευρώπης για καλλιέργεια του πολιτισμού, της κουλτούρας, της παράδοσης και της ιστορίας των λαών της Ευρώπης ;
Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα έχουν κιμαδοποιηθεί στο πέρασμα του μουσουλμανικού κόσμου που θα επιβάλλει το νόμο της σαρίας και το … θέλημα του αλλάχ.

— Τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί, αυτοί οι 300 “εκλεκτοί, οι άνθρωποι ενός ανώτερου θεού» που τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να διασφαλίζουν τα συμφέροντά του ;

— Τι κάνουν οι Βουλευτές των νησιών μας που βλέπουν καθημερινά την έλευση των μυρίων ;
Γιατί δεν κατακλύζουν την κυβέρνηση με ρωτήσεις στη Βουλή ;

— Τι κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέρα από το να εκφωνεί λόγους που μοιάζουν με εκθέσεις ιδεών ;

— Τι κάνει η Επίσημη Εκκλησία ; Πολύ σύντομα θα φοβόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας περνώντας έξω από την εκκλησία γιατί θα υπάρχει ο φόβος μήπως προσβάλουμε τους εκατοντάδες μουσουλμάνους που θα μας βλέπουν.

Η χώρα δεν χάνεται… Έχει χαθεί! Κι όλοι σας, όσοι αποκτήσατε θεσμικές θέσεις, απολαμβάνετε τα προνόμιά σας, αυτοθαυμαζόμενοι που καταφέρατε να παραπλανήσετε αυτόν τον αφελή λαό που σας πίστεψε και συνεχίζει να σας πιστεύει. Έτσι θεωρείτε όλοι σας το λαό… αφελή και ανόητο…

Δεν εξηγείται αλλιώς η απάθεια μπροστά στο ξερίζωμα ενός λαού με ιστορία, αγώνες και αίμα, η αναλγησία μπροστά στο ξεπούλημα των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων, η απραξία μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας… Της χώρας που σας γέννησε, σας μεγάλωσε, σας γαλούχησε, σας έδωσε τιμές και σας εμπιστεύθηκε… Είθε η ντροπή και το όνειδος να σας συνοδεύουν πάντα!!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »