Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το κυνικό σχέδιο της ενοχής...

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Καλημέρα! Πόσο ένοχος νιώθεις σήμερα;
Εσύ πήρες την πρωινή δόση σου ενοχής;
Όχιιιι;; Και πως θα γίνει ρε συ ο κόσμος καλύτερος, αν εσύ δεν νιώθεις ένοχος που οι παγκόσμιοι ηγέτες κάνουν τον κόσμο σκατά;

Και αυτοί στα ΜΜΕ, που φροντίζουν να σου προμηθεύουν την καθημερινή σου ενοχή, τι θα κάνουν, αν εσύ αρνείσαι να νιώθεις ένοχος;; Η ενοχή είναι το κλειδί για όλα. Μας το βεβαιώνουν χιλιάδες ψυχολογικά πειράματα της Κοινωνικής Μηχανικής. Όσο αρνείσαι να νιώσεις ένοχος, καθυστερείς την ολοκλήρωση της μελλοντικής παγκόσμιας κοινωνίας.
Διότι και βέβαια είσαι ένοχος! Από την ημέρα που γεννήθηκες είσαι ένοχος! Μη σου πω, ότι είσαι ένοχος, ακριβώς επειδή γεννήθηκες, όταν εκατομμύρια χάνονται στις εκτρώσεις! Χώρια που χρωστάς 40.000 € στους τοκογλύφους, άμα τη γεννήσει, όπως λένε «πληρωτέο επί τη εμφανίσει». Είσαι ένοχος για όλα. Ακόμα και για όσα δε μπορείς να φανταστείς. Αρκεί που ξέρουν εκείνοι την ενοχή σου. Δεν αρκεί που ο Πάγκαλος σου είπε, ότι μαζί τα φάγατε;

Δεν νιώθεις ένοχος που πνίγονται κάθε μέρα τόσα παιδάκια; Τόσα πτώματα σου δείχνουν! Δεν αρκεί να λυπάσαι, πρέπει να αποδεχθείς ότι θα τους χαρίσεις την πατρίδα σου! Εσύ φταις ρε που πνίγηκαν, όχι αυτοί που βομβαρδίζουν και καταστρέφουν τις πατρίδες τους για να γεμίσουν φτηνούς εργάτες τα εργοστάσια τους. Είσαι ένοχος για κάθε δυστυχία και κακό που συμβαίνει πάνω στη γη. Είσαι ένοχος που εσύ έχεις να φας γεμιστά, ενώ στην Αφρική δεν έχουν να φάνε τίποτα. Εσύ φταις, που τρως το δικό τους φαγητό, όχι οι αποικιοκράτες της Δύσης που τρώνε φουα-γκρα και αστακούς. Είσαι ένοχος, ακόμα κι αν εσύ δεν ξέρεις το γιατί. Ξέρουν ο Σόρος και οι υπόλοιποι τραπεζίτες, που πασχίζουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Αρκεί εσύ να νιώθεις ένοχος, για να υπηρετείς τα σχέδια τους με τον ανθρωπιστικό σου καθαρμό. Διότι είσαι ένοχος για τα δικά τους εγκλήματα και πρέπει να τιμωρηθείς, αποδεχόμενος τις συνέπειες των δικών τους πράξεων, ακόμα κι αν πρέπει να χαθείς για το παγκόσμιο καλό.

Έπειτα, δεν το ξέρεις; Είσαι ένοχος και για την
 κλιματική αλλαγή. Ναι αμέ! Εσύ φταις ρε, που πας με το σαραβαλάκι σου στο χωριό και έτσι λιώνουν οι πάγοι στους πόλους! Δεν φταίνε οι κολοσσιαίες βιομηχανίες που δίνουν δουλειές, εσύ φταις που εκπέμπεις ρύπους. Πλήρωσε!   (Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν:  Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής δεν είναι ανθρωπογενές, βλέπε: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ - ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ)

Όμως, είσαι ένοχος και επειδή σου αρέσουν τα παϊδάκια! Ντροπή σου, που δεν ανήκεις στο ανώτερο είδος των φυτοφάγων! Εσύ φταις, που τρως κρέας και σφάζουν τα αρνάκια, δολοφόνε! Τα ραδίκια μπορεί να πονάνε, αλλά τουλάχιστον δε φωνάζουν. Είσαι, βέβαια ένοχος κι επειδή είσαι χριστιανός και για την Καρέτα-Καρέτα, για τους Ινδιάνους του Αμαζονίου, για τον υπερπληθυσμό της γης, επειδή εσύ έχεις δύο πόδια και ο άλλος ένα. Είσαι ένοχος που φοροδιαφεύγεις, λες και είστε ίσα και όμοια με τον Μπόμπολα και επειδή συνεχίζεις να πιστεύεις ακόμα σε έθνος. Είσαι ένοχος και για πολλά άλλα, όπως για το ότι δεν είσαι γκέι, όμως για τώρα αρκούν αυτά.

Και να ξέρεις, ότι όσο λιγότερο ένοχος νιώθεις για όλα αυτά, τόσο περισσότερο «εθνικιστής» θα θεωρείσαι, αφού η ακτιβιστική «αριστερά» των ενοχών και των ΜΚΟ αποτελούν πλέον το μέτρο της ευαισθησίας και του ανθρωπισμού της νέας εποχής και της νέας τάξης. Είναι ένα είδος «χωροφυλάκων» του «ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης».
Αν μετά από όλα αυτά, δεν νιώθεις ακόμα ένοχος, τι να σου πω;


Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ



το είδα

1 σχόλιο:

  1. δεν αισθανομαι ενοχος,τρελος απο εκδικηση αισθανομαι να τους φαω ζωντανους,καννιβαλος θα γινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ