Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν …αὐθόρμητο!!!

Ο βιασμός της λογικής και η παραπλάνηση των πολιτών είναι η ειδικότητά τους.
Έτσι ενώ την EUROVISION κέρδισε ένας αξύριστος ΑΝΤΡΑΣ,Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!3

ντυμένος γυναίκα, με το ΓΕΛΟΙΟ  επίθετο   ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ (Wurst), 
  Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!2
που ο ίδιος επέλεξε, για να μας αυτοσυστηθεί,  τα ΜΜΕ επέμεναν να αναφέρονται σε ΓΥΝΑΙΚΑ με γένια… 

Κι ενώ δεν βρήκα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ άνθρωπο, που να μην αηδίασε με την σκοπιμότητα αυτής της συμμετοχής, θέλουν να μας πείσουν ότι οι τηλεθεατές, που
πλήρωσαν για να συμμετέχουν στην βαθμολογία,  έβγαλαν πρώτο τον μουσάτο κ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ που ήταν και μέτριος σαν φωνή και σκέτος καρνάβαλος ως εμφάνιση. Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!1

Όπως πάντα το σύστημα επιλέγει για εμάς, και μετά προσπαθεί να μας …πείσει ότι εμείς «επιλέξαμε» «ελεύθερα» κι «αυθόρμητα»… (βλέπε Μνημόνια και Χαράτσια).

Παρόμοια παραπλάνηση είχε επιτύχει με την είδηση του «άντρα» που έμεινε έγκυος!
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία κανονική γυναίκα στο σώμα, που ντυνόταν σαν άντρας, έχοντας επιλέξει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό. Από την μία η ανάγκη του συστήματος να βιάσει την λογική και να καλλιεργήσει την ηλιθιότητα, από την άλλη η ανάγκη των πολυεθνικών να κρατήσουν τους ιθαγενείς κολλημένους μπροστά στην τηλεόραση, για να τους προβάλλουν την «επώνυμη» σαβούρα τους… κι απέναντι εμείς και οι νέες γενιές. με το ζόρι να γινόμαστε αποδέκτες της προπαγάνδας τους. Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!4
Με το ζόρι θέλουν να καταστήσουν την εξαίρεση «κανόνα» .και τον κανόνα εξαίρεση.

Ένα είναι σίγουρο…
Όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές» που«πολεμούν» για τα δικαιώματα των gay,  θα είχαν στείλει στον αγύριστο τον Λουκάνικο, αν αυτός ήταν κοντός, χοντρός και άσχημος.
Το ότι στα ΜΜΕ κάνουν καριέρα …ΜΟΝΟΝ οι βίζιτες και ΜΟΝΟΝ εάν είναι εμφανίσιμες, ενώ οι μη εμφανίσιμοι απορρίπτονται από τους «αντιρατσιστές»  δεν είναι θέμα που θα ασχοληθούν ποτέ.
Και λίγο προσοχή με τα «αθώα» κινούμενα σχέδια…
Τα παιδιά σας εδώ και λίγα χρόνια μεγαλώνουν με τη σειρά BARNYARD, όπου υπάρχουν πολλές ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ αγελάδες με μαστούς και ΟΧΙ ταύροι.

Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!5Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!6

Παραγωγές εκατομμυρίων δολαρίων και παγκόσμια διανομή μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα με παιδικό πρόγραμμα «φροντίζουν» ώστε η εξαίρεση να γίνει κανόνας.
Μάλιστα στο ΒΒC, όπου διευθυντής είναι ο γαμπρός των Rothschild, Marcus Agius, υπάρχει ρητή εντολή να αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι παρουσιαστές στα παιδικά προγράμματα,  μιας και στα προγράμματα ενηλίκων αυτό έχει συμβεί ήδη εδώ και δεκαετίες.
Θέλουμε, δεν θέλουμε, με τα δικά μας λεφτά,  άλλοι θα κάνουν κουμάντο στις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν ...αὐθόρμητο!!!7

Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »