Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Προπαγανδιστική Φάμπρικα της “Μετανάστευσης” – “Ανθρωπιστική” Αριστερά και Πολεμοχαρείς Παγκοσμιοποιητές

Αλέπο, Συρία – Οκτώβριος 2012.
Εικόνα από media.zenfs.com
«Ο,τι ήταν για τους Ρώσσους κομμουνιστές χθες ο “προλεταριακός διεθνισμός”, είναι σήμερα για τους Αμερικάνους τα “ανθρώπινα δικαιώματα”. Και στον 21ο αιώνα, όπως πάντοτε στο παρελθόν, την Ιστορία θα την καθορίσει όποια Δύναμη θα είναι σε θέση να προσδιορίζει δεσμευτικά για τους υπόλοιπους το περιεχόμενο και την πρακτική εφαρμογή των κυρίαρχων εννοιών (διάβαζε: ιδεολογημάτων).»

(Παναγιώτης Κονδύλης –Από τον 20ο στον 21ο αιώνα)

Θα περίμενε κανείς, μιας και θα αναφερθώ στη λαθρομετανάστευση, να έχω για φωτογραφία στο άρθρο μου κάποιους εξαθλιωμένους ανθρώπους, είτε ξεβρασμένους από μία θάλασσα, είτε κλεισμένους σε “κέντρα μεταναστών” όπως τα αποκαλούν, είτε σε μπουλούκια να διαμαρτύρονται (με την καθοδήγηση κάποιου “ανθρωπιστή” βεβαίως βεβαίως) για τις άθλιες συνθήκες αντιμετώπισης/διαβίωσης. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί τα μέσα ενημέρωσης (εναλλακτικά και μη) προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν εκεί με παρθενογέννεση. Ότι τα ψάρια τους γέννησαν και τους ξέβρασε η θάλασσα, ότι κάποιο αόρατο χέρι ήρθε και τους τοποθέτησε μέσα στο Σπίτι μας.

Κοιτάξτε όμως την φωτογραφία κυρίες και κύριοι γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.


Αυτά τα μπάζα κάποτε στέγαζαν οικογένειες, με έναν μπαμπά, μία μαμά και πολλά παιδιά. Όσοι δεν θάφτηκαν από κάτω, βρίσκονται τώρα στην πόρτα μας. Αλλά εάν εσείς βλέπατε αυτήν την εικόνα κάθε φορά που διαβάζατε ή ακούγατε για τη λαθρομετανάστευση, τότε η ρητορεία των “ανθρωπιστών” και των ροζουλί αριστερών θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. Θα έπρεπε, να στοχεύει τους υπεύθυνους αυτών των εγκλημάτων, αυτούς που συνεχίζουν απτόητοι να κάνουν τα σπίτια αυτών των ανθρώπων χαλκομανία. Θα έπρεπε δηλαδή να ασχοληθούν με τη ρίζα του προβλήματος. Πότε όμως
έγινε κάτι τέτοιο για να γίνει τώρα; Πότε κατάφεραν οι άνθρωποι να αντιληφθούν (εκουσίως και αναίμακτα) εκείνο το σύστημα που συντηρούσε τους δυνάστες τους; Πότε στην ιστορία της ανθρωπότητας κατάφεραν οι λαοί να υπερβούν μαζικά την πολιτική ορθότητα της εποχής τους; Η απάντηση είναι, ποτέ.

Η ηθική λοιπόν, είναι προϊόν της πολιτικής όπως ανέφερε σε ένα άρθρο του ο Παναγιώτης Ήφαιστος και στην τωρινή Ελλάδα, η “ηθική” ξεκινάει μόνο από κάποιο “κέντρο μεταναστών”, μόνο από κάποιο “βυθισμένο” σκάφος, μόνο από κάποιους αγριεμένους (δασκαλεμένους δηλαδή) εξαθλιωμένους, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη δική μας Πατρίδα. Μιλάμε για μία “ηθική” που έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της και “δουλεύει” (μας δουλεύει δηλαδή) σε άλλη παραλία, μακριά από τις “δουλειές” και τα πόδια των Μεγάλων. Μιλάμε για μία “ηθική” που πάσχει από σοβαρή αμνησία, στραβωμάρα, εθελοτυφλία και υποκρισία.

Μιλάμε για μία “ηθική” που είναι πλήρως ταυτισμένη με τις προδιαγραφές των πολεμοχαρών παγκοσμιοποιητών, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που σου προκαλεί γέλιο. Η “ελληνική” εκφυλισμένη “ανθρωπιστική” αριστερά βλέπετε, για όλους φροντίζει ΕΚΤΟΣ από τους Έλληνες ΚΑΙ τους εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες. Φροντίζει για τους Τούρκους (το ΝΑΤΟ δηλαδή) και βρίσκει αμέσως σπίτι στα ψάρια.. ανήκουν στη θάλασσα σου λέει, αλλά οι άνθρωποι, για την εκφυλισμένη “ανθρωπιστική” αριστερά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. Είναι “πολίτες του κόσμου” βρε παιδί μου και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος!!

Όταν ονομάζεις λάθος τα πράγματα, τότε παρατείνεις τη δυστυχία των ανθρώπων, και αυτή η εκφυλισμένη “ανθρωπιστική” αριστερά που έχει ταυτιστεί πλήρως με τη νεοταξική ορολογία, δεν αρέσκεται στο να αποκαλεί τους λαθρομετανάστες αυτό που είναι, δηλαδή λαθρομετανάστες, διότι τότε θα πρέπει να μας εξηγήσει ΠΩΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ και ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι Έλληνες λοιπόν δεν έχουν Πατρίδα αλλά ούτε και οι λαθρομετανάστες έχουν. Όσο αυτή η εκφυλισμένη αριστερά κόπτεται για τις Πατρίδες των λαθρομεταναστών, άλλο τόσο κόπτεται και για τη δική μας. Όσο κόπτεται για τους λαθρομετανάστες, άλλο τόσο κόπτεται και για εμάς. Και όσο ΔΕΝ προσβάλλει αλλά αντιθέτως εξυπηρετεί τα σχέδια των διεθνών τραμπούκων αφεντικών της, θα ρίχνει μαύρο, κροκοδείλιο, “ανθρωπιστικό” δάκρυ..

Η εκφυλισμένη εθνομηδενιστική αριστερά μέσα από τη γενικόλογη ρητορεία της περί ιμπεριαλισμού, κακού εθνικισμού (εκτός αν πρόκειται για το DEB), ‘ταξικής ισότητας’ και ‘διεθνισμού’, έχει καταργήσει την πραγματικότητα ωραιοποιώντας την. Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, άρα δεν υπάρχουν σύνορα, άρα δεν υπάρχουν κράτη, άρα δεν υπάρχουν και όλα αυτά τα θρησκευτικά και πολιτισμικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν και διαφοροποιούν τα εθνοκράτη. Ο άνθρωπος απογυμνώνεται θεσμικά και ψυχολογικά από την έως τώρα προστασία του εθνοκράτους του και αφήνεται μόνος και εκτεθειμένος απέναντι στους Γολιάθ της παγκοσμιοποίησης. Και αυτή η φαντασμένη αριστερά, έχει την φαεινή ιδέα (και μας το λέει κιόλας!!) ότι αποτελεί πρόταση λύσης στα τεράστια προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος στον 21ο αιώνα, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια τον οδηγεί στο χείλος του γκρεμού..

Για να εντοπίσει κάποιος τους ροζουλί προπαγανδιστές των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, δύο πράγματα χρειάζεται να κάνει.
1) TO FOLLOW THE MONEY (ΜΚΟ και λοιποί “ευαίσθητοι” σε εντεταλμένη υπηρεσία)
2) TO FOLLOW THE STUPIDITY (διότι όσα οφελούν τους ιδιοτελείς, τα προπαγανδίζουν οι αφελείς)

Φαίη

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.