Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων ποὺ εἶναι ΑΠΛΟΙ …ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!

Βοσνία, Κόσοβο, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία …
Όλοι οι «αυθόρμητοι επαναστάτες», που στηρίζουν και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές,  παραδοσιακά …αποκεφαλίζουν όσους αντιστέκονται στον «εκδημοκρατισμό» του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων.


Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!1

Τα σιωνιστικά ΜΜΕ φυσικά φροντίζουν ώστε αυτές οι
εικόνες να φτάσουν παντού στον πλανήτη… Ὢς …δίδαγμα!!!

Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!4 Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!5 Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!2 Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!3

Οι μισθοφόροι τρομοκράτες εκπαιδεύονται, εξοπλίζονται και πληρώνονται από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.
 Μέχρι που τους παρέχεται και νοσηλεία στα νοσοκομεία του Ισραήλ.


Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!6  

Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!7Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!8

Αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι προσφέρουν στον …«πολιτισμό» μας τις εικόνες με τα κομμένα κεφάλια.
Αυτοί είναι που σημαδεύουν ένα μωρό με τα όπλα τους, για να το βγάλουν φωτογραφία και οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας το δικαιολογούν ως …ενδεχόμενη προπαγάνδα, που έχει σκοπό να …αποδυναμώσει την διεθνή στήριξη (!) στους «εξεγερμένους» (!).


Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!9Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!10


Μετά από 150.000 νεκρούς, που προκάλεσαν οι ορδές των ξένων μισθοφόρων του Ισραήλ στη Συρία, οι υπηρέτριες του Σιωνισμού αναρωτιούνται μήπως είναι …προπαγάνδα του Σύριου Άσαντ, ο οποίος όμως πριν λίγες μέρες προκήρυξε Προεδρικές εκλογές για την 3η του Ιουνίου.

Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι  στρατόπεδα εκπαίδευσης τέτοιων …«ηρώων» αποκεφαλιστών έχουμε ΠΟΛΥ κοντά στα αφύλαχτα σύνορα της Ελλάδας…
Δηλαδή στο αλβανόφωνο και μουσουλμανικό Τέτοβο των Σκοπίων (180 χλμ σ’ ευθεία γραμμή).


Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!11


 Τέτοιοι «ήρωες», σαν αυτούς που έκοβαν τα κεφάλια Σέρβων αιχμαλώτων και τους αφαιρούσαν όργανα τα οποία πουλούσαν στην «πολιτισμένη» Δύση, ζουν ακόμα στην περιοχή μας και μεταφέρουν την «τεχνογνωσία» τους σε νέους πειναλέους μισθοφόρους κι επαγγελματίες «εξεγερμένους».

Στην προτελευταία φωτογραφία τα δίκτυα των σιωνιστών ενεργοποιήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν εντός της FYROM, για τον φυλακισμένο Αιγύπτιο Ισλαμιστή Morsi.


Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!12

Βλέπετε και τη χαρακτηριστική σημαία με τα 4 δάχτυλα, σε κίτρινο φόντο της Ισλαμιστικής οργάνωσης R4BIA, η οποία ελέγχεται πλήρως από τους σιωνιστές και φυσικά δεν στοχοποιεί ποτέ τους περιούσιους και το Ισραήλ.

Προκειμένου οι τοκογλύφοι να εισπράξουν τους τόκους, οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι διέλυσαν τον στρατό και την στοιχειώδη άμυνα της χώρας, δημιουργώντας στις ακριτικές πόλεις και χωριά ένα μοντέρνο φαρ-ουέστ.

Οι κάτοικοι των συνοριακών χωριών οπλοφορούν και περιπολούν μόνοι τους στα χωριά, για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, από ένοπλους ληστές.

Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων εἶναι ΑΠΛΟΙ ...ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!13

Ενώ ο Βενιζελος κυκλοφορούσε σε αυτοκίνητο θωρακισμένο αξίας 750.000 ευρώ και με προσωπική φρουρά ικανή για να καλύψει τις ανάγκες μίας ολόκληρης επαρχιακής πόλης.

Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »