Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;

Κάποτε ο Τέλλογλου είχε αναφέρει σ’ ένα ντοκιμαντέρ ότι οι Μεγάλες Δυνάμεις απαίτησαν και επέβαλαν την παραμονή Μουσουλμάνων στην Θράκη… Προφανώς για να μπορούν να τους ξεσηκώνουν και να τους χρησιμοποιούν ως μέσο πιέσεως, όποτε κρίνουν ότι γινόμαστε ατίθασοι…

Στον αγώνα των Κυπρίων για την ανεξαρτησία τους, οι …ατίθασοι Έλληνες τάχθηκαν μαζί με τους …ατίθασους Κυπρίους και οι «Βρετανοί» (ξέρετε ποιοι!!!) εκδικήθηκαν με απίστευτη μανία τους δυο λαούς.

Για τους Έλληνες πλήρωσαν τον τίμημα οι Ρωμιοί της Πόλης, που ήταν εύκολος στόχος, ανάμεσα σε εκατομμύρια αλλοθρήσκους κι αλλοεθνείς.
Για τους Κυπρίους  πλήρωσαν οι …ίδιοι οι Κύπριοι, με πάρα πολλούς νεκρούς, με χαμένες περιουσίες και με τη διχοτόμηση του νησιού υπό την καθοδήγηση του Κίσινγκερ.


Στον ξεσηκωμό των Τούρκων εθνικιστών εναντίον των Ελλήνων της Πόλης είχε πρωτοστατήσει αρθρογράφος της εφημερίδας Χουριέτ.
Επίσης Δημοσιογράφος της Χουριέτ ήταν κι ένας Σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου,  που είχε

σύμβουλο ακόμα και την κόρη του Τούρκου Ισμαήλ Τζεμ.

Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;1


Επίσης από τη Χουριέτ ήταν οι δημοσιογράφοι που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, προκειμένου να αρχίσει το πανηγύρι των εξοπλιστικών και να μας αφαιρέσουν 30 Δισεκατομμύρια οι Υπουργοί, οι Επιτελείς του Πενταγώνου και οι ξένοι τοκογλύφοι. (Σημειώστε ότι η Χουριέτ είναι στον όμιλο του CNN-TURK και άρα σιωνιστική εφημερίδα). 

Εκτός από την Τουρκάλα Σύμβουλο του Γιωργάκη, είδαμε να διαγράφουν την Ελληνίδα Τσιγγάνα από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν αισθανόταν να ανήκει στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΠΡΑΜΑ του Χριστόπουλου, το οποίο φυσικά υποστηρίζει ότι υπάρχει και «Μακεδονική» μειονότητα κι όχι Βουλγαρική ή Σερβική, ενώ υποψήφιοι του «επαναστατικού»ΣΥΡΙΖΑ και της «εθνικιστικής» ΝΔ (με τα σταγονίδια της Χούντας) φωτογραφίζονται με τους Γκρίζους Λύκους.

Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;2Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;3

Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;5Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;6

Βλέπεται δηλαδή ότι ο διχασμός των μουσουλμάνων από τους χριστιανούς Έλληνες τρέφεται από ΟΛΑ τα κόμματα σκόπιμα και φυσικά με εντολή των ξένων.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την φιλία του προδότη Ελευθερίου Βενιζέλου με τον σφαγέα Κεμάλ.
Έχοντας σκοτώσει 1.000.000 Έλληνες της Μικράς Ασίας, ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ  για το …Νόμπελ Ειρήνης.


Οι επικυρίαρχοι εκνευρίζονται όταν μας βλέπουν ενωμένους και γι’ αυτό έχουν επινοήσει χίλιους τρόπους να μας διασπούν σε αντίθετα κι εντελώς εχθρικά «στρατόπεδα».
Αν η εξουσία κινδυνέψει να καταλήξει σε «λάθος» χέρια, θα αναλάβουν κάποιοι από εμάς, τα θύματα, να υπερασπισθούν τα συμφέροντα των ξένων, από άγνοια κι από βλακεία ταυτόχρονα.


Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;4

Τι παρατηρούμε λοιπόν με όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στις ημέρες μας;

Βλέπουμε ότι Ελληνόφωνοι και Τουρκόφωνοι γενίτσαροι (Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι), όλοι τους υπηρέτες των σιωνιστών τοκογλύφων, συνεργάζονται ανοικτά εδώ και πολλές δεκαετίες και θησαυρίζουν με τη καλλιεργούμενη εχθροπάθεια μεταξύ Τούρκων κι Ελλήνων πολιτών.

Κι ενώ ταυτίζονται πάνω στην ίδια ατζέντα του Soros, που σκόπιμα αναστατώνει, αποπροσανατολίζει και πληγώνει τους Έλληνες, μέσω της αναγνωρισιμότητας που τους εξασφαλίζουν κρατικοδίαιτα χρεοκοπημένα κι απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ, καταφέρνουν να εκλέγονται εκπρόσωποί «μας»  στην Βουλή, όπου εκτός από το να τους πληρώνουμε εμείς έχουν την δυνατότητα να υπηρετούν τους ξένους επικυρίαρχουςμ νομοθετώντας ληστρικούς νόμους, προωθώντας ταυτόχρονα το ξεπούλημα της τεράστιας δημόσιας περιουσίας στους γύπες της τοκογλυφίας.

Κι όπως στην Ελλάδα φροντίζουν να ερεθίζουν τα εθνικά και θρησκευτικά αισθήματα των Ελλήνων, κάτι ανάλογο κάνουν οι ομόλογοί τους στην Τουρκία. Εκεί έκαψαν την Κωνσταντινούπολη, γιατί ο Ερντογάν διανοήθηκε να κτίσει ένα τζαμί εντός μίας μουσουλμανικής χώρας.
Στον αντισιωνιστή Ερντογάν επιτέθηκαν οι σιωνιστές Κεμαλιστές.


Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;7


Όπως εδώ καίνε τις Ελληνικές σημαίες, για να αποθαρρύνουν τους πατριώτες, έτσι κι εκεί έκαψαν την Πόλη για να αποθαρρύνουν τους θρησκευόμενους μουσουλμάνους να αποκτήσουν επηροή .
Δηλαδή αυτοί που υποστηρίζουν την ανέγερση Τζαμιού στην Ελλάδα τάσσονται υπέρ των Τούρκων διαδηλωτών …ενάντια στην ανέγερση Τζαμιού στην Κωνσταντινούπολη…


Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;8Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;9Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;10Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;11Πῶς χαλιναγωγούμεθα κι ἐλεγχόμεθα ΟΛΟΙ μας;12


Διότι αυτές οι επιλογές είναι μέρος της ίδιας σιωνιστικής ατζέντας, που θέλει την Ελλάδα  λιγότερο Χριστιανική και την Τουρκία λιγότερο Μουσουλμανική.
Γι’ αυτό και βλέπουμε να ταυτίζονται αυτοί που καίνε την Ελληνική Σημαία στην Ελλάδα με αυτούς που ….σηκώνουν υπερήφανα την σημαία του Κεμάλ.

Για κάθε «ασθενή» οι σιωνιστές έχουν το κατάλληλο …«φάρμακο»!!!

Σίγμα


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ