Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"Τελειώνει" την Microsoft από την Ρωσία ο Πούτιν

 Τέλος τα προϊόντα της Microsoft
από τον Ρωσσικό δημόσιο τομέα. 
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός επικοινωνιών της Ρωσίας Νικολάι Νικιφόροφ θα απαγορευθεί σε όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού της χώρας η προμήθεια και χρήση λογισμικού και hardware της Microsoft.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από άρθρο της Αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο γίνεται σαφέστατη αναφορά για πολύ μεγάλη κινητοποίηση των Υπηρεσιών Ασφαλείας των ΗΠΑ με στόχο την πολιτεία και τον δημόσιο τομέα της Ρωσσικής Ομοσπονδίας, με σκοπό την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις κινήσεις του Ρωσσικού Στρατού και ΟΧΙ μόνο.


Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα η προσπάθεια απέβει άκαρπη εντελώς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να είναι σε πλήρη θέση αδυναμίας ακόμη και να προβλέψουν το παραμικρό , ενώ η κρίση είχε φθάσει στην κωρύφωση της. Τον δρόμο όμως της κρατικής διοίκησης στην Ρωσία φένεται να ακολουθεί και ο ιδιωτικός τομέας με τις δυτικές εταιρίες να χάνουν όλο και περισσότερο μερίδιο της αγοράς.
Αυτά στην Ρωσία...


Στην Ελλάδα η Siemens και η Vodafone με τόσες μίζες , σκάνδαλα , παρακολουθήσεις και "αυτοκτονίες" ακόμη "κερδίζουν" συμβόλαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ