Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Διεθνής Διπλωματική Προέλαση του Αττίλα

Π Ρ Ο Ε Λ Α Υ Ν Ε Ι όχι μόνο ανενόχλητος αλλά και διευκολυνόμενος ο Αττίλας – ο διπλωματικός Αττίλας – στα δρομολόγια που του άνοιξε η Συμφωνία – Κοινή Δήλωση Αναστασιάδη και Έρογλου της 11ης Φεβρουαρίου: «Το δίδυμο Ναμί και Οζερσάι αλωνίζει διεθνώς για αναβάθμιση του ψευδοκράτους – Στήνουν το συνιστών κράτος», έγραφε χθες πρωτοσέλιδο ο «Φιλελεύθερος». Για τον Οζντίλ Ναμί που προβάλλεται πλέον ως Υπουργός Εξωτερικών ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, έγραφε χθες στη «Σημερινή» ο Σάββας Ιακωβίδης. Αποδελτιώνοντας μέρος των πλείονων επιτυχιών της διπλωματίας του Αττίλα, στον ΟΗΕ, στην ΕΕ, στις ΗΠΑ. Και… πού είσαι ακόμη;

Ε Ι Ν Α Ι ΒΕΒΑΙΟ και φυσιολογικό ότι, οσονούπω: Οι κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου, έναντι όσων εντός Τουρκίας τους αμφισβητούν, θα επαναλάβουν, αυτάρεσκα και θριαμβευτικά, πόσα επιπλέον πέτυχε η Τουρκία στο Κυπριακό «χωρίς να φύγει ούτ’ ένας στρατιώτης και δίχως να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή εδάφους»! Πόσα επιπλέον κι επιπρόσθετα κερδίζει, τσεπώνει κι αποταμιεύει ο Αττίλας από τον Αναστασιάδη: Αυτή τη φορά, υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κι όχι απλώς από τον πρόεδρο του ΔηΣυ που έσπευδε με τις προσκλαύσεις του αυτοπροσώπως στην Άγκυρα το 2005, συνοδευόμενος υπό των κ.κ. Αβέρωφ, Χάσικου και Μητσόπουλου…

Π Ρ Ο Ε Λ Α Υ Ν Ο Υ Ν διεθνώς τ’ άρματα της τουρκικής διπλωματίας. Με τα καύσιμα, τις μπαταρίες και τα
πυρομαχικά που τους προμήθευσε – στη Συμφωνία του με τον Έρογλου – ο κ. Αναστασιάδης: Είναι το επί θύραις αναμενόμενο να συνομολογηθεί τουρκικό («τ/κ») Συνιστών Κράτος: Ισοτίμως συγκυρίαρχο ΕΦ’ ΟΛΗΣ της Κύπρου. Ισοτίμως συγκυρίαρχο της «μίας ενιαίας νομικής προσωπικότητας και μίας κυριαρχίας, η οποία καθορίζεται ως η κυριαρχία που απολαμβάνουν όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών υπό τον Χάρτη του ΟΗΕ και η οποία προέρχεται Ε-Ξ-Ι-Σ-Ο-Υ από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους» (παράγραφος 3 Συμφωνίας 11.2.14).

Α Φ Ι Ο Ν Ι Σ Μ Ε Ν O I με κομματικές παραισθησιογόνες ουσίες οι κομματικοί του, οργανώνουν εθνοκάπηλες τελετές για να εκφωνεί διζωνικές κορόνες στη μνήμη του… Παλληκαρίδη! Βυθισμένοι μέχρι τα μαλλιά στις ψευδαισθήσεις τους, άλλοι, ποθαυμάζουν την «στρατηγική» του που θα… λύσει το Κυπριακό για να… επανεκκινήσει η οικονομία! Κι όλοι μαζί γονυπετώς, θα γυαλίζουν προσεχώς και τ’ άρβυλα του Αττίλα που αναμένει να καταστεί με την υπογραφή τους (και την ψήφο τους) ο νόμιμος πλέον συγκυρίαρχος ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ… Ισοτίμως! Εξίσου! Και επί παντός. Της ΑΟΖ συμπεριλαμβανομένης….

ΕΡΩΤΗΣΗ

Αν δεν αναβαθμιστεί το τουρκικό κατοχικό Ψευδοκράτος του Αττίλα κι αν δεν υποβαθμιστεί ταυτόχρονα η Κυπριακή Δημοκρατία των Ελλήνων, (βαθμιαία αναγνώριση για το μεν, βαθμιαία από-αναγνώριση για τη δε) πώς αλλιώς αμφότερα θα γίνουν ΙΣΟΤΙΜΑ επί παντός συνιστώντα κράτη (κρατίδια, πολιτείες, ομοσπονδιακές μονάδες κ.ο.κ.) για να συστήσουν ΕΞΙΣΟΥ, ως συνιστώντα, ΙΣΟΤΙΜΩΣ συγκυρίαρχα, την «μία και μόνη κυριαρχία» της «Διζωνικής Επανένωσης» που προνοεί η Συμφωνία Αναστασιάδη – Έρογλου της 11.2.2014;


Λάζαρος Μαύρος

http://www.sigmalive.com
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »