Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ...


ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟΙΧΟΣ 3000 ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

H πολιτική και πολιτειακή χούντα της χώρας, για άλλη μια φορά θα οχυρωθεί πίσω από πραιτωριανούς, προκειμένου να διεξαχθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, χωρίς δυσάρεστα για εκείνουςαπρόοπτα ( φάσκελα, γιαούρτια, συνθήματα κλπ).

Έτσι, αναμένεται να επιστρατευτούν 3.000 πραιτωριανοί αστυνομικοί (ΜΑΤ) και τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων, σε όλη την γύρω από το Σύνταγμα περιοχή, θα είναι δρακόντεια.

Η πλατεία Συντάγματος κυριολεκτικά θα «αποκλειστεί», με την τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ θα ελέγχουν κάθε πρόσβαση.

Στο χώρο της παρέλασης θα μπορεί να φτάσει κανείς μόνο με πρόσκληση ή εάν είναι άτομο διαπιστευμένο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την
εθνική παρέλαση "ελεύθερα" από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω!!!

Δηλαδή απλά δεν θα μπορούν να την παρακολουθήσουν!


Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για την μαθητική παρέλαση, που θα γίνει την Δευτέρα, με φόντο τη λήξη της οκτάμηνης διαθεσιμότητας καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης...

Με όλα αυτά η κυβέρνηση των δωσιλόγων ελπίζει ότι θα αποτρέψει την λαϊκή οργή και να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία, αλλά το μόνο που έχει πετύχει είναι να κλείσει το καπάκι σε ένα καζάνι που βράζει...

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »