Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη», λέει ο συνιδρυτής της Greenpeace

«Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί θέρμανση στον πλανήτη Γη», δήλωσε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ, ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore, «εξοργίζοντας» περιβαλλοντολογικές ομάδες. 


Ανέφερε ότι το επιχείρημα ότι η χρήση ορυκτών καυσίμων προκαλεί θέρμανση δεν βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία και ότι η Γη περνάει μία σχετικά ψυχρή περίοδο και θα ήταν καλό εάν ...θερμαινόταν λίγο. Ο άνθρωπος "γεννήθηκε" και εξελίχθηκε σε τροπικές ζώνες και οι πάγοι είναι ο εχθρός της ανθρώπινης ζωής. 
Ο Καναδός οικολόγος είπε στην Γερουσία των ΗΠΑ ότι υπάρχει "μικρή συσχέτιση" στην υποστήριξη της «άμεσης αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των εκπομπών CO2 και της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας. 


«Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τον άνθρωπο είναι οι κυρίαρχες αιτίες της μικρής θέρμανσης της ατμόσφαιρας της Γης κατά τα τελευταία 100 χρόνια», είπε στην επιτροπή της Γερουσίας. "Αν υπήρχαν τέτοιες
αποδείξεις, θα έπρεπε να καταγραφούν για να τις δουν όλοι. Καμία πραγματική απόδειξη, όπως είναι κατανοητή στην επιστήμη, δεν υπάρχει". 


Επέκρινε επίσης τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) για τον ισχυρισμό της ότι «είναι εξαιρετικά πιθανό» η ανθρώπινη δραστηριότητα να είναι η «κυρίαρχη αιτία» για την παγκόσμια υπερθέρμανση, σημειώνοντας ότι το «είναι εξαιρετικά πιθανό» δεν είναι ένας επιστημονικός όρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »