Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

TOΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

O μάρτυρας Fadi
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες της θανάτωσης του 27χρονου χριστιανού Fadi Michael Matta  δημοσιεύει το Aleteia (16 και 17/01/14).Επικαλείται μαρτυρία ιερέα της Χομς.Σύμφωνα μ΄αυτόν, ο Fadi με τον φίλο και συνάδελφό του, τον 29χρονο  Firas Badhr Nader,    επέστρεφαν οδικώς στις 8/01/14 από τη Χομς στην κωμόπολη της  Marmarita όταν μια ομάδα 5 ενόπλων τζιχαντιστών άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου τους και το ακινητοποίησαν.

 Όταν οι αντάρτες πλησίασαν στο αμάξι πρόσεξαν ότι ο Fadi έφερε σταυρό στον λαιμό και τον αποκεφάλισαν ενώ στη συνέχεια του έμπηξαν τον σταυρό στην καρδιά.Ταυτόσημες πληροφορίες για τον αποκεφαλισμό του νεαρού και τον σταυρό που προκάλεσε το μένος των ισλαμιστών μεταφέρει και το dmc-sy.org.
Το επίσημο όργανο τύπου του Βατικανού  ”Fides” δημοσιοποιεί αναφορά του Ιδρύματος “Fondation Aide à l’Eglise en Détresse “,σύμφωνα με την οποία η βία που ασκείται στους χριστιανούς της Συρίας αυτήν την περίοδο αποδεικνύεται “σ΄έναν από τους χειρότερους διωγμούς κατά των χριστιανών“.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις περισσότεροι από
600.000 σύριοι χριστιανοί εξωθήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και βρήκαν καταφύγιο σε τρίτες χώρες.Ουσιαστικά πρόκειται για το ένα τρίτο των χριστιανών της Συρίας.

Για “πόλεμο κατά των χριστιανών” μιλάει και το INTERNATIONAL BUSINESS TIMES ( 15/01/14) σε τίτλο του ενώ παραθέτει και το αγωνιώδες ερώτημα :

“Που είναι οι εξαφανισθέντες επίσκοποι ιερείς και μοναχές;
”Στη συνέχεια εξιστορεί εκ νέου τις συνθήκες απαγωγής των επισκόπων Χαλεπίου John Ibrahim και Boulos Yazigi αλλά και την δολοφονία του διάκου οδηγού τους Fathallah Kabud.Υπογραμμίζει ότι βρίσκονταν σε ανθρωπιστική αποστολή και ότι ο  John Ibrahim ήταν πολύ έμπειρος σε ανάλογες δράσεις αφού στο παρελθόν είχε κατορθώσει να απελευθερώσει  περισσότερους από 20 απαχθέντες χριστιανούς και μουσουλμάνους. Αναφέρει ότι όπως μετέδωσε το Catholic News Agency  τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον ο ένας από τους δύο επισκόπους έχει δολοφονηθεί.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »