Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ρωσικός Ρεαλισμός

Εμείς ανήκομε εις την Δύσιν

Ο Βλαδίμηρος, που είναι και ευρωπαίος και θέλει να ελέγξει πολιτικά το οικόπεδο του, μίλησε χθες στις Βρυξέλλες προς τους δημοσιογράφους χωρίς περιστροφές για τις συμφωνίες της Γιάλτας και τη διακήρυξη του Ελσίνκι.
Αφενός είπε ότι η Ρωσία είναι ευρωπαϊκή δύναμη διότι η «Ευρώπη» εκτείνεται από τον Ατλαντικό μέχρι και τα Ουράλια και για αυτό «δεν μπορούμε να αντέξουμε το βάρος νέων διαχωριστών γραμμών στην Ευρώπη», και θα πρέπει να εντοπιστεί το κοινό έδαφος συνεννόησης των δύο πλευρών, και αφετέρου διακήρυξε ότι η Ουκρανία ανήκει εις την Ανατολή.
Αυτά που είπε δημόσια προφανώς τα είπε και κατ' ιδίαν στους συνομιλητές του σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ουάσιγκτον αλλά και στον φον Αντωνάκη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιδρούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας εάν, στο ζενίθ μιας κρίσης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συμμετείχε σε μια αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση και άρχιζε να δίνει συμβουλές στους διαδηλωτές», είπε στην συνέντευξη τύπου.

Δηλαδή η Μόσχα θα μπορούσε να αναμιχθεί στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις αλλά δεν το κάνει σεβόμενη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Στάλιν στην Γιάλτα. Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν. 80%-20%. Άντε 70%-30%. Αυτήν την ποσόστωση διεκδικεί στην «ενεργεία» και τα «εξοπλιστικά».
Αντιστοίχως η Ουκρανία ανήκει εις την Ανατολή. Αυτό θα πει ρεαλισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »