Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ὑπογράφουμε γιὰ τὴν συμμετοχὴ τῆς Συρίας στὴν διάσκεψη ποὺ ἀφορᾶ στὴν Συρία.

Καὶ νὰ διωχθοῦν γιὰ ἐγκλήματα πολέμου οἱ ὑπαίτιοι τῆς μισθοφορικῆς εἰσβολῆς, ποὺ ξέρει ὅλος ὁ πλανήτης ποίοι ἀκριβῶς εἶναι ἐκτὸς ἀπὸ τὸν ΟΗΕ. Στὸν ΟΗΕ δὲν ξέρουν, δὲν εἶδαν, δὲν ἄκουσαν…

Πέρσεια Ἑκάτη

Συλλογή ὑπογραφῶν:




Έκκληση για βοήθεια απ’τη Συρία


«Προς όλα τα μέλη της συνδιάσκεψης «Γενεύη 2»:
Σας ζητάμε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να ακούσετε τις φωνές και τις ανάγκες του λαού της Συρίας και να εφαρμόσετε τοπικές και εθνικές εκεχειρίες για να σταματήσουν αμέσως οι δολοφονίες αθώων και αμάχων πολιτών.»


Κατάγομαι από τη Homs, μια πόλη της Συρίας σε κατάσταση πολιορκίας όπου παιδάκια και μωρά έχουν υποστεί βασανιστήρια και βομβαρδισμούς. Όταν ζεις μέσα σ’αυτή την κόλασηείναι πραγματικά δύσκολο να συνεχίζεις να τρέφεις οποιαδήποτε ελπίδα. Τώρα όμως διακρίνω μια ευκαιρία και γι’αυτό σας καλώ επειγόντως να βοηθήσετε.
Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οι μεγάλες δυνάμεις που εμπλέκονται σ΄αυτό τον πόλεμο θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Ισχυρίζονται ότι θέλουν να ακούσουν τα
αιτήματα του λαού της Συρίας και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν την πρόθεση να βρουν μια λύση. Δες λοιπόν πως με τη βοήθειά σου θα εξασφαλίσουμε μια ‘θέση’ στο τραπέζι των διαβουλεύσεων: θα αναθέσουμε μια δημοσκόπηση για να ακουστούν οι φωνές του λαού της Συρίας, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων θα μεταδώσουμε ζωντανά μηνύματα από πολίτες της Συρίας τα οποία θα απευθύνουν ξεκάθαρα αιτήματα στους διαπραγματευτές και ένα εκατ. από εμάς θα τους ζητήσουμε κατάπαυση του πυρός.

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια αιματοχυσίας για να αποφασιστεί αυτή η συνδιάσκεψη. Τώρα μας μένουν μόνο λίγες ώρες για να κάνουμε τις φωνές μας να ακουστούν. Αν συσπειρωθούμε τώρα και απαιτήσουμε ανακωχή και στη συνέχεια εμφανιστούμε στις οθόνες κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μπορούμε να βοηθήσουμε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη. Όσο περισσότεροι από εμάς συμμετέχουμε στο κάλεσμα, τόσο μεγαλύτερη προσοχή θα αποσπάσουμε και τόσο μεγαλύτερη πίεση θα ασκήσουμε στους διαπραγματευτές για να δώσουν μια λύση. Κάνε κλικ για κατάπαυση του πυρός στη Συρία τώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »