Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι «μωρές παρθένες» του ΣΥΡΙΖΑ

Υποκριτική στάση κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ στα φαινόμενα πλουτισμού κορυφαίων βουλευτών του όπως του εκατομμυριούχου Δημήτρη Τσουκαλά και των επενδυτών σε ξένα funds Σταθάκη και Τσακαλώτου.

Εμφανιζόμενοι ως «μωρές παρθένες» που δεν ήξεραν και δεν ξέρουν τι συμβαίνει, μετά την επικοινωνιακή ήττα που υπέστησαν, διαρρέουν ότι θα καλέσουν τους πλούσιους βουλευτές να πληρώσουν κάτι περισσότερο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι το 90% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι νέοι στην πολιτική, αυτά ήταν τα πρώτα «πόθεν έσχες» και ότι το ζητούμενο είναι αν η αύξηση της περιουσιακής κατάστασης προκαλείται από τη συμμετοχή στην πολιτική.

Ο Νίκος Βούτσης, τόνισε μιλώντας σε εκπομπή του Mega πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να καλέσει τα στελέχη του
κόμματος που εμφάνισαν μεγάλα χρηματικά ποσά όπως ο Γιώργος Σταθάκης, ο Δημήτρης Τσουκαλάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, να βοηθήσουν περισσότερο μέσω αυξημένων εισφορών και συμμετοχών σε δομές αλληλεγγύης.

Δηλαδή τι σκέφτεται να κάνουν στην Κουμουνδούρου; Να επιβάλουν χαράτσι στους λεφτάδες βουλευτές τους; Κι αν είναι έτσι γιατί δεν ζητούν άρση της βουλευτικής του αποζημίωσης και τα λεφτά να πάνε σε κοινωνικές δομές; Από την άλλη, τους πλούσιους Πασόκους που αγκαλιάζουν χωρίς κανένα δισταγμό τι θα τους κάνουν; Θα τους επιβάλλουν «πασοκόσημο» για τον πρότερο… ανέντιμο βίο τους.

Η υποκρισία στο απώτερο σημείο της στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα δεν είναι να έχει κάποιος περιουσία που απέκτησε με τον κόπο του. Το πρόβλημα είναι να το παίζει παιδί του λαού και να κάνει κριτική την ίδια ώρα που παίζει παιχνίδια με το κεφάλαιο. Διότι δε γίνεται ταυτόχρονα και κομμουνιστής και καπιταλιστής.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ