Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ > ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Δημοσιεύουμε σήμερα βαρυσήμαντο διάγγελμα της Α.Θ.Μ. του εγκλείστου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου Α΄ που απευθύνεται στους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, τους Πολιτικούς και Δικαστικούς Ηγέτες και στον κάθε καλοπροαίρετο χριστιανό.



 Το διάγγελμα στην Ελληνική γλώσσα







Το διάγγελμα στην Αγγλική γλώσσα










Το διάγγελμα στην Ρώσσικη γλώσσα




Εξ' όσων γνωρίζουμε το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ θα επιδοθεί από τους δικηγόρους του κ. Ειρηναίου στους παραλήπτες του εντός των επομένων ημερών. Μετά το σημερινό διάγγελμα γίνεται πλέον αντιληπτό πως η σιωπή αποτελεί συνενοχή και συγκάληψη. Όταν ένας - οποιοσδήποτε άνθρωπος - πόσο μάλλον ένας ηγέτης μιας ιστορικής και τόσο σημαντικής για την ανθρωπότητα Εκκλησίας, της Εκκλησίας δηλαδή που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός, προσφέρει την δυνατότητα στις δικαστικές αρχές να διερευνήσουν τις συνθήκες της απομάκρυνσής του από τον θρόνο τον οποίο κατέχει νομίμως και κανονικώς, προσκαλώντας τους να ανοίξουν όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς καθώς και αυτούς των συγγενικών του προσώπων, (σε εποχές που άλλοι κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν..!), προκειμένου να αποδειχτεί αυτό που κραυγάζει επί 5 χρόνια ότι δηλαδή ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΕΠΡΑΞΕ, γεγονός που άλλωστε έχει επιβεβαιώσει και τοπόρισμα της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, τότε καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της επείγουσας διερεύνησης των όσων καταγγέλλει.


Εμείς από σήμερα και για 3 ημέρες ως ελάχιστη συμβολή στην αλήθεια και την προσπάθεια διερεύνησής της δεν θα αναρτήσουμε τίποτε άλλο στο ιστολόγιό μας.


Ευχόμαστε στον μαρτυρικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο όπως ο Κύριος να του χαρίσει υπομονή και ελπίδα. Η δικαίωση έρχεται.


Διαβάστε εδώ το χρονικό της εκλογής και των όσων ακολούθησαν από το 2001 έως σήμερα στο Παλαίφατο Πατριαρχείο της Αγίας Ιερουσαλήμ:



το είδα




<<<    Η χρηματοδεσποτεία των Banksters. H υποτέλεια των εγχώριων πολιτικών επιστατών και τα «αριστερά» υποστηρίγματα ( Ι )



 Διάλεξη του Ν.Λυγερού με θέμα: "Ο ζεόλιθος στη γη της Κύπρου". Δημοτικό Μέγαρο Αραδίππου.11/11/2013    >>>






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.