Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΓΑΛΑΚΤΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ

«Σε μια προσπάθεια να βάλουν περισσότερα παιδιά να πίνουν επεξεργασμένο γάλα, η συμβατική βιομηχανία γαλακτοκομικών πιέζει την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να αλλάξει τον ίδιο τον ορισμό του γάλακτος και να επιτραπεί η διακριτική προσθήκη τοξικών τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη.

Σύμφωνα με μια αναφορά που υπέβαλε στο Federal Register (επίσημο περιοδικό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών) στίς αρχές του χρόνου, ο στόχος της γαλακτοβιομηχανίας είναι να αλλάξει το «πρότυπο της ταυτότητας" για το γάλα, έτσι ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί περαιτέρω και να γλυκαθεί για να προσελκύει περισσότερους νέους καταναλωτές.

Είτε αυτό οφείλεται σε αύξηση των αλλεργιών ή σε μια απλή αποστροφή για τη μεταποιημένη γεύση του, οι συμβατικές πωλήσεις γάλακτος έχουν μειωθεί περίπου 25 τοις εκατό στις ΗΠΑ από το 1975, και τα πρότυπα κατανάλωσης συνεχίζουν να μειώνονται σε όλη τη χώρα.

Έτσι, η Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Γάλακτος και η
διεθνής ένωση γαλακτοκομικών τροφίμων υποβάλλουν αναφορές να επαναπροσδιορίσουμε απλώς τη λέξη "γάλα" περιλαμβάνοντας άλλα πράγματα, όπως τεχνητά αρωματικά σοκολάτας και ροφήματα σοκολάτας με φράουλα.

Η ασπαρτάμη, η οποία είναι ίσως η πιο γνωστή τεχνητή γλυκαντική ουσία στον κόσμο, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι προκαλεί χρόνιους πονοκεφάλους, νευρολογικές βλάβες, καρκίνο και, ναι, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας, τα ίδια πράγματα που διατίθενται στην αγορά ως δήθεν οτι τα καταπολεμούν.

"Η ασπαρτάμη είναι ένα επικίνδυνο χημικό πρόσθετο τροφίμων, και η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τα παιδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες, "λέει η Δρ Janet Starr Hull, συγγραφέας του βιβλίου Γλυκό δηλητήριο: Πώς η παγκόσμια δημοφιλής τεχνητή γλυκαντική ουσία μας σκοτώνει.

Γάλατα πλέον δεν υπάρχουν! Η γεύση του γάλακτος καλύπτεται απο τις καρκινογόνες χημικές γλυκαντικές ουσίες ώστε να επιτευχθεί ένας αργός θάνατος που θα βοηθήσει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο



ΠΗΓΗ
το είδα




<<<     Φτιάξτε εταιρείες και περάστε όλα τα ΙΧ της γειτονιάς σας. Τα εταιρικά Ι.Χ. εξαιρούνται από τον Φόρο Πολυτελείας. 



 Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα …    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »