Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΔΔΗΕ : 1.000 διακοπές ρεύματος την ημέρα, λόγω κρίσης

Χωρίς ρεύμα μένουν εκατοντάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις κάθε μέρα, καθώς αδυνατούν να εξοφλήσουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Πλέον οι διακοπές ρεύματος ανέρχονται σε 350.000 το χρόνο έναντι 300.000 το 2011, αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 διακοπές κάθε μέρα, όπως προκύπτει από στοιχεία που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Διαχειριστή Εθνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Από αυτές το 60% (210.000) επανασυνδέονται ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις, που περιλαμβάνουν κλειστά καταστήματα και νοικοκυριά, το ρεύμα δεν επανέρχεται.

Εκτιμάται επίσης το 60% των διακοπών γίνονται σε σπίτια (πρώτη και δεύτερη κατοικία) και το 40% σε επιχειρήσεις. Παράλληλα, μόλις το 60% των πολιτών που μένουν χωρίς ρεύμα επανασυνδέονται.

Αυξάνονται συνεχώς και οι προσπάθειες πολιτών να επανασυνδέσουν μόνοι τους το ρεύμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα πιο αναγκαία κοινωνικά αγαθά. Πρόκειται για μια πρακτική που ήδη έχει οδηγήσει σε πολλούς θανάτους αλλά και μηνύσεις από την πλευρά της ΔΕΗ. Οι επανασυνδέσεις που γίνονται με αυτό τον τρόπο φτάνουν πλέον τις 35.000 ετησίως, ενώ έχουν υποβληθεί 2.500 μηνύσεις για τέτοια περιστατικά.



Το Ποντίκι
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.