Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η ISIS ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ AL NOSRA ΣΤΟΥΣ ΑΠOΚΕΦΑΛΙΣΜOΥΣ Η κτηνωδία ως κριτήριο για την πρωτοκαθεδρία των ισλαμιστικών οργανώσεων στη Συρία - BINTEO

Ορκιζεται να απoκεφαλίσει όλους τους σύριους

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Ένας ακόμη φρικιώδης απoκεφαλισμoς Σύριου στρατιώτη πραγματοποιήθηκε από μέλη της
ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΙSIS στις 11/10/13 στην περιοχή της Χάμα.Το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε φέρει το έμβλημα της συριακής αντιπολίτευσης. Οι δήμιοι πριν προβούν στο εν ψυχρώ έγκλημά τους, ορκίζονται στο όνομα του Αλλάχ ότι θα απoκεφαλίσουν αντίστοιχα και τους υπόλοιπους στρατιώτες και όλους τους Σύριους που τους υποστηρίζουν (οι ίδιοι φαίνονται να είναι βορειοαφρικανικής προέλευσης τζιχαιστές ) ! Διατείνονται ότι έκαναν πράξη την εντολή του Προφήτη ότι οφείλουν να σφαγιάζoυν τους εχθρούς του Θεού (εχθρός θεωρείται ο οποιοσδήποτε αντιτίθεται στη δημιουργία ισλαμικού κράτους στη Συρία).Είναι έκδηλη η ικανοποίηση στα πρόσωπά τους, γελούν και το διασκεδάζουν σαν μια ευχάριστη πλάκα σε παρέα νεαρών. Κυνικότατη και εγκληματική και η ψυχραιμία τους να ξεκινούν τη βιντεοσκόπηση με την προαναγγελία του αποκεφαλισμού και τελικά να τον
διαπράττουν εντός δευτερολέπτων.




Οι τρομοκράτες του συριακού λαού κραδαίνουν το τρόπαιο

Οι εγκληματικές ενέργειες της τρομοκρατικής ομάδας ISIS έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες . Συγκεκριμένα, στο Αfrin στο βόρειο Χαλέπι η ΙSIS σφαγίασε 7 μέλη των Μονάδων της Λαικής Κουρδικής Πολιτοφυλακής και πολλούς κατοίκους της περιοχής. Η ίδια οργάνωση απήγαγε πρόσφατα 63 γυναικόπαιδα που κατευθύνονταν στη Δαμασκό σταματώντας το λεωφορείο που τους μετέφερε και η τύχη τους αγνοείται . Η εντατικοποίηση των τρομοκρατικών ενεργειών τους, έρχεται ως απάντηση σε νέο μήνυμα που εξέδωσε ο αρχηγός της Αl Qaida o Ayman al Zawahiri και δημοσιεύθηκε από την Sahab Foundation Media Production τον Οκτώβριο υπό τον τίτλο « Γενικές οδηγίες για στρατιωτικές ενέργειες,2ο μέρος »(το 1ο είχε εκδοθεί τον Ιούνιο). Με αυτό το νέο ανακοινωθέν στοχεύει στη συμφιλίωση και επανασυσπείρωση των δύο βασικών ανταγωνιστικών τρομοκρατικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στους κόλπους της συριακής αντιπολίτευσης, της Jabhat al Νosra (Μέτωπο της Νίκης) και της ΙSIS (Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας).




Ορκος στον Αλλαχ


Επιχειρεί ανασύνταξη των δυνάμεων δια της ενωτικής γραμμής και επαναφέρει τον ηγετικό ρόλο της Αl Qaida στο διεθνή τζιχαισμό. Η ISIS η οποία σφετερίζεται την πρωτοκαθεδρία της Αl Nosra (επίσημη θυγατρική της Αl Qaida), με τα τελευταία περιστατικά δηλώνει με εμφαντικό τρόπο την παρουσία της αγνοώντας την παρότρυνση της Αλ Κάιντα για συνεργασία όλων των ομάδων. Πληροφορίες θέλουν τον αρχηγό της ISIS,εμίρη Abu Bakr al Baghdadi , να έχει απαρνηθεί την πνευματική καθοδήγηση του Ayman al Zawahiri.





Οι δήμιοι σε ντελίριο


Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή του μακροσκελούς ανακοινωθέντος του al Zawahiri , είναι η κατευθηντήρια γραμμή της αλλαγής των προτεραιοτήτων στους στόχους. Καλεί τις τζιχαιστικές ομάδες που οραματίζονται την εδραίωση ενός παγκόσμιου ισλαμ, να μην ιεραρχούν ως πρώτους στόχους της μάχης τους « απίστους »,δηλαδή όπως επεξηγηματικά αναφέρει, « χριστιανούς ,σιίτες ,σούφι και ινδουιστές » αλλά κυρίως να επικεντρωθούν στους « αποστάτες ακόμη και αν είναι σουνίτες ». Εκτιμάται ότι αυτή του η παρέμβαση περί μη σεκταριστικής στοχοποίησης, γίνεται σε μια χρονική στιγμή που τα διεθνή μέσα δεν μπορούν να « καλύψουν » ,τόσο το σφαγιασμό των αμάχων πολιτών στη Συρία με μοναδικό κίνητρο το διαφορετικό θρήσκευμα, όσο και τα πρόσφατα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα σε εκκλησία στο Πακιστάν και την επιλεκτική δολοφονία των πολιτών στο εμπορικό κέντρο στο Ναιρόμπι.  




Το κεφάλι του στρατιώτη από χέρι σε χέρι

Και ενώ στις 8 Οκτωβρίου ο Συριακός Στρατός κατόρθωσε την διάνοιξη διόδου (προς Salamiyeh και από εκεί στη Χάμα) για τον ανεφοδιασμό σε τρόφιμα και καύσιμα του πολιορκημένου για πολλές εβδομάδες πληθυσμού του Χαλεπίου, καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό σεκταριστικής βίας. Πολίτης που είχε απαχθεί για 9 ημέρες, επέστρεψε στο σπίτι του μετά την καταβολή λύτρων. Στις ερωτήσεις των συγγενών του για τα εμφανή σημάδια της κακοποίησής του, η απάντησή του ήταν λακωνική : « αυτή είναι η θρησκεία τους » . Παρότι η φωτογραφία του 50χρονου άνδρα που υπέστη το βασανισμό κάνει το γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα στοιχεία του δεν δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους.

Του βίντεο του φρικιαστικού απoκεφαλισμoύ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Πατήστε εδώ να δείτε το βίντεο

Πηγές : Alakhbar ,Syrian Truth (11/10/13)

το είδα




<<<     Γιατί είπαμε έδωσαν στον Σάλλα την ΑΤΕ ;; 



 Η παγκόσμια θέρμανση που έχει ...χαθεί εδώ και 15-20 χρόνια, μάλλον δεν κρύβεται στους ωκεανούς    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »