ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Το Τζαμί στον Βοτανικό και οι Κορμοράνοι

(1) Θέση Τζαμιού στον Βοτανικό
(2) Θέση γηπέδου Παναθηναϊκού στον Βοτανικό  σε απόσταση ενός χιλιομέτρου

Ο Σύριζα οφείλει να πάψει να είναι επιπόλαιος και να συλλογιστεί σοβαρά.
Διαμαρτυρόταν απέναντι στην επίδραση που θα είχε σε βάρος των κορμοράνων το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ τώρα με το νέο Τζαμί στον Βοτανικό σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου μακρύτερα, αδιαφορεί προκλητικά.
   Μήπως γνωρίζει ο Σύριζα κάτι που δεν ξέρουμε; Μήπως οι κορμοράνοι δεν είναι φίλαθλοι και ήθελε να τους καλοπιάσει για ψηφοθηρικούς σκοπούς;
   Αυτό όμως δεν είναι λόγος να παίζουμε με την υγεία τους. Διαμαρτυρόμαστε γι’ αυτό. Οι Κορμοράνοι έχουν δικαιώματα και είμαστε αποφασισμένοι να πιέσουμε τον Σύριζα να τηρήσει ίσες αποστάσεις.
   Ο ευαίσθητος ψυχισμός των νεαρών κορμορανόπουλων είχε απασχολήσει τον Φρόϊντ. 
   Αυτός είχε προβεί σε επιστημονικές παρατηρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες τα κορμορανόπουλα, ιδίως στην πολύ νεαρή τους ηλικία, αναπτύσσουν νευρώσεις όταν βρίσκονται σε περιβάλλον φορτισμένο από εντάσεις θρησκευτικής φύσεως, αλλά ακόμα και από επιρροές προερχόμενες από την οργανωμένη εκδήλωση του θρησκευτικού συναισθήματος, πράγμα το οποίο απέδωσε στην πιθανή αθεΐα τους. 

   Καλούμε λοιπόν τον Σύριζα να εγκαταλείψει την τυχοδιωκτική του πολιτική και να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους Κορμοράνους. 

   Ας σταθούμε επιτέλους σταθερά αλληλέγγυοι απέναντι στο μέλλον των κλωσσοκορμορανόπουλων, όπως επιτάσσουν οι αριστερές και οικολογικές μας ευαισθησίες.
<<<    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 


 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ????? 3 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή" και κανένας συνδικαλιστικός φορέας δεν μιλάει !    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ