ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Ιδού ο πολυπολιτισμός - Οι Κινέζοι που ζουν στην Ιταλία ζήτησαν να γίνει εισαγωγή από κεφαλάκια σκύλων!!!

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.

Όπως είναι γνωστό το κρέας του σκύλου αποτελεί παραδοσιακά εκλεκτό μεζέ για τους κινέζους που όμως δεν το βρίσκουν στα κρεοπωλεία και τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ της Ευρώπης.

Οι Κινέζοι που ζουν στην Ιταλία αποφάσισαν να ζητήσουν και επίσημα την εισαγωγή από …κεφαλάκια σκύλων με αποτέλεσμα στη γειτονική χώρα (που τρώει άλογα) να έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις από κυνοφιλικές και γενικότερα κοινωνικούς φορείς….


ΠΗΓΗ: kynoclub.gr
ΠΗΓΗ
το είδα

Τρώνε νεκρά μωρά και πωλούνται σε βαζάκια οι εγκέφαλοί τους!!! Φωτογραφίες και βίντεο που σοκάρουν (πολύ σκληρές σκηνές) 
Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!

χι μόνο τρώνε νεκρά μωρά, αλλά σε βαζάκια πωλούνται οι εγκέφαλοί τους σε σούπερ μάρκετ!!!

Φωτογραφίες που σοκάρουν!!!

Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από… τη βρώση νεκρών εμβρύων!

Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.

Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.

Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 γεν και 12000 γεν μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα.

Ακόμα, πωλούνται… συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές. Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες.

Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκκρεμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.

Παρακάτω παρουσιάζουμε (για όσους θέλουν να γνωρίζουν), μερικές από τις φρικιαστικές, αηδιαστικές και σιχαμερές αυτές σκηνές, ούτως ώστε να δείτε από πρώτο χέρι τι κοινωνία ετοιμάζεται να μας επιβάλλει η Νέα Τάξη.

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.


ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ


ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ


ΠΛΥΣΙΜΟ


ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ


ΤΟ ΤΡΩΕΙ


ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΥ.Γ.: ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΗΓΗ: sklantzithres


το είδα<<<     Μείωσαν τις ποινές των τουρκοπρακτόρων και τις αποζημιώσεις στην Χαρά Νικοπούλου και ζητάνε και τα ρέστα.  Πρωτοποριακό τρίκυκλο που κινείται με ηλιακή ενέργεια από Έλληνα κατασκευαστή    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ