ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Θάνος Μεταξάκης: Ο μοριακός βιολόγος της Γερμανίας που γύρισε στην Κρήτη και φυτεύει θαυματουργά ρόδια

Της Κορίνας Καφετζοπούλου 

Μοριακός βιολόγος που ερευνά τα αντιοξειδωτικά συστήματα και το πώς αυτά εμποδίζουν το γήρας και φυσικά τις ασθένειες ξεκίνησε να φυτεύει ροδιές, στο Αρκαλοχώρι, πρωτίστως για λόγους υγείας αλλά και για εμπορικούς σκοπούς.

Και όταν ερευνητής έχει πειστεί για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του ροδιού σε παθήσεις όπως ο καρκίνος, η αρτηριοσκλήρυνση και άλλες - καθώς όπως διευκρινίζει στο MadeinCreta, πρόκειται για έρευνες που έχουν επαναληφθεί πολλάκις από διάφορα κέντρα και καταλήγουν στα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα – μάλλον κάτι θέλει να μας πει.

Ο κ. Θανάσης Μεταξάκης στην έρευνα του, η οποία και αναμένεται να δημοσιευθεί, ασχολήθηκε με την επίδραση μιας κατηγορίας αντιοξειδωτικών μηχανισμών, οι οποίοι υπάρχουν και στον άνθρωπο και
μειώνουν την οξείδωση των κυτταρικών συστατικών.


έρευνες καρκίνος αντιοξειδωτικά ρόδι ποικιλίες γλυκές Ερμιόνη ΙΤΕ νεότητα Θάνος Μεταξάκης εναλλακτικές καλλιέργειες

Μηχανισμοί, δηλαδή, οι οποίοι διατηρούν τα κύτταρα νέα και λειτουργικά στο πέρασμα του χρόνου.

Διάβασε όλη τη βιβλιογραφία σχετικά με τις ουσίες και τις τροφές που μπορεί να έχουν παρόμοια επίδραση στη γήρανση. Ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί σε ερευνητικό επίπεδο με τις αντιοξειδωτικές ουσίες του ροδιού.

Διάβασε όμως για τη δική του έρευνα, όλη τη σχετική βιβλιογραφία.

Όπως δηλώνει στο MadeinCreta έχει πλέον πειστεί  ότι αυτό το φρούτο … κάτι διαφορετικό έχει, καθώς σε πειραματικό στάδιο έχει αποδειχτεί ότι οι ουσίες του: ενισχύουν την πρόληψη της αρτηριοσκλήρυνσης, μπλοκάρουν τη μετάσταση του καρκίνου, τη λειτουργία του προστάτη και επιπλέον φαίνεται πως μπορεί να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής! Κι όλα αυτά λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης.

Διαβάστε περισσότερα στο madeicreta.gr

το είδα
<<<     Γιατρός αρνήθηκε να πραγματοποιήσει άμβλωση και του αφαιρούν την άδεια...!  ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΡΕΣΤΗ, ενώ ο ίδιος ήταν στην διοίκηση του ΔΟΛ!    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ