Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ολόκληρη οικογένεια 150 ατόμων από το Καζακστάν πήγε στη Συρία για Τζιχάντ

Το κανάλι ‘Αλ Αλάμ’ του Ιράν- στην αραβική γλώσσα- έδειξε ένα ολόκληρο σόι, 150 ατόμων, από το Καζακστάν που πήγε για πόλεμο Τζιχάντ στη Συρία.
Ένας από αυτούς, ονόματι Ραχμάν φέρεται να λέει: «Μεταναστεύσαμε από το Καζακστάν και ήρθαμε στη γη της Τζιχάντ ,στη Λεβάντε, στο όνομα του Αλλάχ, για να πάμε γρήγορα στον Παράδεισο».
Η μεγάλη οικογένεια αποτελείται από τρεις γενιές και ξόδεψε πολλά χρήματα για να έρθει στη γη του Τζιχάντ...

Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Βαλίντ αλ Μοάλεμ, επιβεβαίωσε πρόσφατα την άφιξη στη Συρία των ομάδων μαχητών από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Τα ενημερωτικά μέσα της Συρίας αναφερόμενα στο φαινόμενο αυτό «για τζιχάντ στη Συρία», όπου
μετακινούνται ολόκληρες οικογένειες και φυλές το χαρακτηρίζουν με το νέο όρο «Τζιχάντ τουρισμός».

Η οικογένεια του Καζακστάν έτυχε μεγάλης δημοσιότητας από το τρομοκρατικό δίκτυο του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε» και έδειξε τις γυναίκες και τα μωρά που ήρθαν στη Συρία για τζιχάντ.

Αναφορά για τη μετακίνηση τόσων ανθρώπων μαζί με τις οικογένειές του σε μια χώρα όπου ο πόλεμος είναι καθημερινός και ανελέητος, έκαναν, ευρέως, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα αραβικά.

το είδα



Αλβανός ισλαμοφασίστας 70 ετών, καλεί τους συμπατριώτες του στην Συρία για «τζιχάντ»!



Αμόκ φαίνεται πως έχουν πάθει οι Αλβανοί αντάρτες στη Συρία που πολεμάνε κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Λίγες μέρες μετά από το βίντεο του Αλβανού Κοσοβάρου που κάνει έκκληση στους αδελφούς Αλβανούς μουσουλμάνους, καλώντας για «Τζιχάντ», ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε, αυτή τη φορά ενός γέρου από την Αλβανία.

Ο 70άρης Αλβανός "αντάρτης" την ημέρα της Μουσουλμανικής εορτής, του κουρμπάν Μπαϊράμ, από τη πρώτη γραμμή των ανταρτών καλεί τους νέους Αλβανούς να συμμετάσχουν "στο ιερό πόλεμο" για να βοηθήσουν όπως λέει το λαό της Συρίας.
"Είμαστε φτωχοί, αλλά είμαστε πιο ισχυροί κοντά στον Θεό», λέει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: www.himara.gr
το είδα





<<<     Τα δίκτυα των ΗΠΑ και οι «αντισυνωμοσιολόγοι» 



 ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ "SKULL & BONES" κε ΤΖΟΝ ΚΕΡΡΥ ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ !    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »