Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί ολα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU

H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.
Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς
περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία επι εποχής των τσάρων μέχρι και τις αρχές του 19ου αιώνα ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική- με την δημιουργία της FED το 1913.


Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Χρειάστικε ολα αυτά τα χρόνια να προβαίνουν σε θυρειδίες, να εξαφανίσουν εκκατομύρια ανθρώπους μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους και να καταδικάσου άλλους στην φτώχεια, την πείνα, τν εξαθλίωση και τον θάνατο για να σβύσουν τα ύχνη τους αλλά ανεπυτιχώς.

Έτσι εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος (διέρρεε και βασίλευε, μέσα από αυτή την μεθόδευση παίρνουν την δύναμη οι υπηρεσίες τους -εγκατεστημένες σε κάθε κράτος, τώρα προφανώς θα εγκατασταθούν και στην Λιβύη- συχνά καλυμμένες με το όνομα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ“).
Πράγμα που τους αποφέρει τον ουσιαστικό έλεγχο της χώρας και τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν βυθίζοντας στο χρέος για τον πλήρη και επιτελικό έλεγχο.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.



Αυτό δεν συνέβαινε μόνο στην Ρωσία και την Αμερική αλλά παντού στος κόσμο και στοιχειωδώς κανείς δεν αναρωτήθηκε που βρήκαν αυτοί οι λίγοι άνθρωποι τα χρήματα και δανείζουν ολόκληρο τον κόσμο;;;.Εδώ είναι η δύναμη των ΜΜΕ που σου τραβούν την προσοχή με διάφορες ανοησίες την προσοχή μακριά από την ουσία του προβλήματος σου.
Οι όποιες κυβερνήσεις παγκοσμίως δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο -βαθιά νυχτωμένοι, απροβλημάτιστοι, επιφανειακοί και παραπληροφριμένοι- δεν γνώριζαν ότι όσο τα δάνεια και το υπέρογκο δημόσιο χρέος έπνιγε την Αμερική το ίδιο ακριβώς συνέβαινε στην Ρωσία (η δύναμη των ΜΜΕ που είπαμε και όποιος φώναζε δυνατά στον κόσμο “ξυπνήστε” μέσα από το εργαλείο στα χέρια τους που λέγεται “δημοκρατία” φαινόταν σαν την μύγα μεσ το γάλα και μια αόρατη δύναμη τον εξαφάνιζε).


Η δημοκρατία είναι τοσο δυνατό εργαλείο στα χέρια τους που σήμερα θα δεί κάποιος από την Αλβανία μέχρι την Λυβίη να το εγκαθιστούν και μέσα απο αυτό να επιβάλουν την δικτακτορία τους.


Αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία την Γαλλία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη κρυμένοι πίσω απο τις “δημοκρατίες” που τους αποκαλύπουν κάθε μορφή αντίδρασης που ξυπνά τον κόσμο.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα.


Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που αυτοί οι λίγοι τρελοί, έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν και που οδηγούν τον κόσμο τυφλωμένοι απο τα χρηματικά ψίχουλα και άλλες απολαύσεις που πνίγουν την ανθρωπιά τους.

Οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.


Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true


Χρονικά σημεία στο DVD με σχετικά γεγονότα με το βασικό θέμα του άρθου:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
0.29.57 – 0.30.52
Εκδίκηση των δειθνών τραπεζιτών κατά του Τσάρου της Ρωσίας που αρνιόταν το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες. Επίσης ο Τσάρος ήταν δυνατός και είχε στο παρελθόν βοηθήσει τον πρόεδρο Λίνκολ στον αγώνα του εναντίων των διεθνών τραπεζιτών που σκοπό είχαν –όπως και πέτυχαν- την υποδούλωση της Αμερικής σ αυτούς και στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα την οποία οι ίδιοι έλεγχαν, την FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System).
Από Αγγλία και Αμερική χρηματοδοτήθηκε η Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων κατά του Τσάρου.
Στο ερώτημα του εκφωνητή γιατί να χρηματοδοτήσουν οι διεθνείς τραπεζίτες –με χρήματα μάλιστα της Αμερικής- τον κομουνισμό που φαινομενικά μαχόταν την Αμερική;
Η απάντηση είναι απλή:
Γιατί απλά έτσι έλεγχαν καλύτερα την Αμερική, όπου αν εναντιωνόταν στους διεθνείς τραπεζίτες και την FED θα ξεσπούσαν ταραχές με την Ρωσία και θα ξεχνιόντουσαν όλα.

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
από 0.32.05 έως 0,34,46

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
0,54,20 – 0,54,48
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/8/qLvhmNMnwtc



Πηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America
http://www.mailstar.net/money-masters.html

το είδα




<<<     ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ 



 Τρώμε Βαρέα Μέταλλα    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »