Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Καταγγελία στον ΑΠ: Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ

Τώρα αυτόφωρη διαδικασία για τις εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ.

Το απόλυτο έγκλημα 
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013, 02:44 

Οι αποκαλύψεις μόλις άρχισαν. Η δημοσιογραφική ομάδα της «Ζούγκλας» έχει στα χέρια της συνομιλίες 2,5 και πλέον ωρών μεταξύ του πρώην ισχυρού υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου και του συνεργάτη του Γιάννη Σμπώκου. 


Τόσο από το zougla.gr όσο και από τις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου θα ξεδιπλώνεται όλο το ρεπορτάζ για το πάρτι που είχε στηθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τις μίζες του 1 δις από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Στο επίκεντρο βρίσκονται τρεις υπουργοί, επί διακυβέρνησης Καραμανλή και ένα σημαίνον πρόσωπο του ελβετικού κρατικού μηχανισμού, ο Christophe Blocher. Στο payroll του Άκη Τσοχατζόπουλου φιγουράριζαν πολλά ηχηρά ονόματα, σύμφωνα με
έγγραφο-ντοκουμέντο από το προσωπικό αρχείο του Άκη που εξασφαλίσαμε. 

Επί της ουσίας, στη λίστα των πληρωμών, συναντούμε πρόσωπα, με θητεία σε ανώτερα κυβερνητικά πόστα, τα οποία μεσολάβησαν προκειμένου να παγώσουν οι έρευνες των δικαστικών Αρχών της Ελβετίας στους μαύρους λογαριασμούς. Από τα χειρόγραφά του προκύπτει παράλληλα ότι κάποιοι προσπαθούσαν να περάσουν ειδική διάταξη για να μην «ανοίξουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Άκη.



To όνομα του Christophe Blocher στα χειρόγραφα του πρώην υπουργού. Πολλοί δημοσιογράφοι γνώριζαν για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ισχυρού κρατικού λειτουργού στην υπόθεση, αλλά σιωπούσαν…


Στα χειρόγραφα του Άκη που αφορά τις… πληρωμές, αναφέρεται το όνομα του Ελβετού Blocher και μία σημείωση για τρεις υπουργούς (το 2008). Ακριβώς δίπλα αναγράφονται τα ποσά 2,5 και 3,5 εκατομμύρια




Συνομιλία-ντοκουμέντο

Δεν… έτρωγαν μόνοι τους, είναι πλέον σίγουρο. Αυτό προκύπτει από τις φλυαρίες των δύο στενών συνεργατών, Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Σμπώκου, κατά την επίμαχη περίοδο. Αναφέρονται συγκεκριμένα σε επιχειρηματίες δημοσιογράφους αλλά και ισχυρά πολιτικά πρόσωπα εντός και εκτός Ελλάδας!

Διάλογοι, φρασεολογία, μεθοδεύσεις αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο που δύσκολα μπορεί να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για το παραμάγαζο που επί χρόνια είχε στηθεί μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο τελικά αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από χρυσωρυχείο.




Στις σημειώσεις του αναγράφεται ξεκάθαρα το ποσό του 1 δις (1 billion) που δίνει άλλη τροπή στα μέχρι πρότινος δεδομένα, όσον αφορά το ύψος του μαύρου χρήματος που διακινήθηκε παράνομα μέσω offshore λογαριασμών




Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνομιλία – ντοκουμέντο.

Nέα συνομιλία μεταξύ Άκη-Σμπώκου

Στο δεύτερο μέρος των συνομιλιών μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου, τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς μεσούσης της ασυλίας που απολαμβάνουν, μιλούν πλέον ανοιχτά για τα σχέδια τους και τις μεθόδους που μετέρχονται προκειμένου να αλλοιώσουν έγγραφα που βρίσκονται μέσα στις σχηματισθείσες δικογραφίες και φυλάσσονται στην ΕΥΠ. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχέδια τους…





Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το β’ μέρος της συνομιλίας – ντοκουμέντο.

Μέσω δέκα εταιρειών για το ξέπλυμα

Συνολικά 10 εταιρείες φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος από τις μίζες. Όλες συνδέονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τα χρήματα κατέληξαν στην S.D.G, με έδρα την Αόστα της Ιταλίας. Διαχειριστής της S.D.G, είναι ο Γιώργος Σαχπατζίδης.

Στην εταιρεία, διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος από τις ιταλικές Αρχές. Ο Σαχπατζίδης λοιπόν, έπρεπε να δώσει βεβαιώσεις στις Αρχές για το αν ήταν νόμιμα ή όχι τα χρήματα. Βεβαιώσεις όμως, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και κάποιες από αυτές παρουσίασε η εκπομπή.

O λογαριασμός τηλεφώνου της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis έφτανε στο ακίνητο του πρώην υπουργού επί της Κόμνα Τράκα 3.



Η συνέχεια όλων των αποκαλυπτικών διαλόγων τη Δευτέρα στον «Κίτρινο Τύπο».







πηγές
http://www.bloko.gr/ellada/apokalyptikes-synomilies-akh-smpwkoy-gia-to-skandalo-me-tis-mizes.html
http://www.zougla.gr/blog/article/796458

το είδα






<<<     ΥΠΟΘΕΣΗ PROBANK – ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 



 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »