Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η Ελλάδα δεν ήταν ούτε είναι ανεξάρτητο κράτος Οι αστικοί μύθοι ... και η πραγματικότητα του κ. Ρουπακιώτη

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της «επικοινωνίας» είναι να διαψεύσει το προφανές, την πραγματικότητα, και να την αντικαταστήσει με τα δικά της «πράσινα άλογα». Έτσι λανσάρουν τη θεωρία των «αστικών μύθων».

«Τα γουάν και τα ρούβλια», δηλαδή η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, το Ιράν, η Βενεζουέλα, ως πιθανοί αγοραστές ελληνικών ομολόγων ώστε να αποφευχθεί το μνημόνιο με τη Διεθνή τραπεζιτική Χούντα ήταν «αστικός μύθος». «Αστικός μύθος», και αυτό που αποκάλυψε στους σέρβους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ιβιτσα Ντάτσις ότι του είπε ο φον Αντωνάκης για να δικαιολογήσει τη συνάντηση του συνταγματολόγου με τον Θάτσι στην Νεα Υόρκη και την έμμεση αναγνώριση του Κοσσόβου. « Η Ελλάδα, του είπε ο έλληνας πρωθυπουργός , «είναι εκτεθειμένη σε ασφυκτικές πιέσεις, για να αλλάξουν τη στάση της».

Μια «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού είναι για τους καθεστωτικούς επικοινωνιολόγους και τους παπαγάλους η «πλέον διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας» για τα «ξένα κέντρα» που βρίσκονται πίσω από το πογκρόμ συλλήψεων εκατοντάδων ανώνυμων πολιτών σε όλη τη χώρα και των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Η αλληλουχία των γεγονότων, η ανακοίνωση της American Jewish Committee στις 25 Σεπτεμβρίου, ο προειδοποιητικός αποκλεισμός του Ράλι Ακρόπολις από το καλεντάρι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, οι συλλήψεις της 28ης Σεπτεμβρίου, και η υποδοχή του φον Αντωνάκη από τον Δαβίδ ,της American Jewish Committee, στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και η απολογητική δήλωση του φον Αντωνάκη στο Peterson Institute for International Economics, ότι , «η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή. Έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση να συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους
νόμους», δεν αποτελούν τίποτα άλλο από «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού.
Δεν έγιναν, και τα είδαμε στον ύπνο μας. Δεν υπάρχουν ασφυκτικές πιέσεις.

Όμως ο θεός μπορεί να αγαπάει τα χαιβάν της American Jewish Committee, αγαπάει και τον νοικοκύρη.
Ο τέως υπουργός επί της δικαιοσύνης, ο δημαρίτης κ. Ρουπακιώτης της τρικολόρε κυβέρνησης δεν είναι ούτε κανένας εθνικιστής ούτε φυσικά αντίπαλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Φίλος του ΚΙΣ/Κουβελιστάν είναι.
Όμως δεν χωνεύει τον φον Αντωνάκη και τον συνταγματολόγο για τον πόλεμο που του έκαναν και επειδή τον έδιωξαν, και για το λόγο αυτό στο ΣΚΑΑΑΑΙ που τον φώναξαν τους τρέλανε στους «Αστικούς μύθους».Μια «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ μας έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», είπε ο κ. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε ότι επειδή δεν πέρασε το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», «θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο από την 1η Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν κατατέθηκε». Είπε ακόμα: «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι». Και το καλύτερο ήταν ότι τους είπε πώς, «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο». Δηλαδή υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ο «Αστικός μύθος του κ. Ρουπακιώτη σημαίνει το ολοκαύτωμα της Ενημέρωσης και της Δημοκρατίας στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, κατόπιν των υποδείξεων και των ασφυκτικών πιέσεων από τις ΗΠΑ την ΕΕ και την Κομισιόν.
Ο φον Αντωνάκης προφανώς είχε δώσει υποσχέσεις τις οποίες αν δεν τηρούσε θα υφίστατο τιμωρίες όπως του έδειξαν με το «Ράλι Ακρόπολις».
Εάν στις «αποκαλύψεις» Ρουπακιώτη προσθέσουμε τη δήλωση του Χάνες Σβόμποντα της 18ης Σεπτεμβρίου, ότι «η ελληνική προεδρία της Ε.Ε., θα είναι απαράδεκτη και δεν θα φέρει καμία πρόοδο στην Ευρώπη ή την Ελλάδα, εάν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν μπορέσουν να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή», και τη «μεθεόρτια» δήλωση του προς τον Αξελ Εβραιόπουλο την 2α Οκτωβρίου , ότι «πρέπει να διασφαλιστεί ότι στο μέλλον θα διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο ελέγχου στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής», καταλαβαίνουμε τις ασφυκτικές έξωθεν πιέσεις.
Η αλήθεια δεν εκθέτει τις μαριονέτες της κατοχικής κυβέρνησης. Επιβεβαιώνει αυτό που επαναλαμβάνω διαρκώς τα τελευταία χρόνια. 

«Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων. Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος μας βρίσκεται στην εξάρτηση , από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα και τους περιούσιους Τραπεζίτες. Ολες οι πολιτικές που εφαρμόζονται είναι δοτές από ξένα κέντρα. Η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος».

Σπύρος Χατζάρας


το είδα






<<<     Κράτος-παρακράτος: Βαθιές οι ρίζες της διαπλοκής 



 Πόσες ΜΚΟ και οργανώσεις έχουν ο Κωνσταντίνου με τον Κούρκουλα;   >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »