Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Βρήκαν με τι να ασχοληθούν στον ΟΗΕ. Θα εξετάσουν κατά πόσο μια παραδοσιακή ολλανδική εορτή είναι «ρατσιστική»

Ηνωμένα Έθνη πρόκειται να διερευνήσουν κατά πόσον ο εορτασμός της ολλανδικής γιορτής ‘Sinterklaas’ έχει «ρατσιστικά κίνητρα». Η Ύπατη Αρμόστρια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Νοτιοαφρικανή (με καταγωγή από την μειονότητα των Ταμίλ) NavanethemPillay (φώτο κάτω), θέλει να ξέρει αν ο ZwartePiet αποτελεί έκφραση ενός "ρατσιστικού στερεότυπου".

Νωρίτερα αυτό το έτος μια επιστολή έφτασε στο ολλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών που είχε υπογραφεί από τέσσερις ειδικούς εισηγητές του ΟΗΕ «για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα πολιτιστικά δικαιώματα και το ρατσισμό». 


Η επιστολή ανέφερε ότι ο ΟΗΕ έχει λάβει πληροφορίες ότι η ολλανδική παράδοση γύρω από την εορτή ‘Sinterklaas«είναι ρατσιστική στον πυρήνα της». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο χαρακτήρας του ZwartePiet [Μαύρος Πητ] είναι εκείνος ενός «ανόητου» και «υπηρέτη», που τροφοδοτεί το στερεότυπο των
Αφρικανών ως «πολιτών δεύτερης κατηγορίας».






Το γιατί τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία ιδρύθηκαν το 1945, μόλις τώρα κατέληξαν σε αυτή την έρευνα, είναι ασαφές. Μπορεί να έχει σχέση με ένα ολλανδικό αίτημα για να προστεθεί η γιορτή στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Είναι σαφές ότι τον διεθνή οργανισμό τον έπιασε ξαφνικά βιασύνη. Θα πρέπει τώρα να ληφθεί απόφαση στο τέλος του Νοεμβρίου, για την παραδοσιακή αυτή γιορτή αυτή των παιδιών, που γιορτάζεται στις 5-6 Δεκεμβρίου. (Ο Sinterklaas είναι ο Άγιος Νικόλαος, δηλ. ο Άη Βασίλης των Κάτω Χωρών). 




Σχ. ΚΟ: Έχω την εντύπωση ότι οι περιοχές που τηρούν το έθιμο του «κάψιμου του Ιούδα» θα πρέπει να ανησυχούν, (έτσι και τους μυριστούν τα τσακάλια του ΟΗΕ)…




<<<    ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ & HAARP 



 Το Δικαστήριο της ΕΕ καταδίκασε την Ελλάδα για τα μεταλλεία χρυσού ! [ ολόκληρη η απόφαση]    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »