Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Γιατροί μόνο για VIP στον «Ευαγγελισμό», την στιγμή που οι Έλληνες πεθαίνουν χωρίς ιατρική περίθαλψη στα ράντζα!

Την περίθαλψη κατά «απόλυτη προτεραιότητα» των VIP επισκεπτών στην χώρα για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα ζητά με μία πρωτοφανή και άκρως προκλητική απόφαση ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξηλώνει το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία παραμένουν χωρίς προσωπικό.

Μάλιστα, στο επείγον έγγραφο θέτουν το νοσοκομείο σε τριήμερη 24ωρη ετοιμότητα και ζητούν να παρακάμψουν οι VIP τη σειρά του νοσοκομείου και να εξυπηρετηθούν «κατά απόλυτη προτεραιότητα».

Χαρακτηριστικά, στο έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και

“Marriot Athens”.


Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις από τη μεριά των γιατρών για αυτή την άθλια ταξική απόφαση της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο Κontra ο Γ. Φιορεντίνος πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό τόνισε μεταξύ άλλων:

«To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί ολοένα και περισσότερο το σύστημα υγείας με τους ασθενείς να βλέπουνε με τα κιάλια τα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα υγείας αλλά την ίδια στιγμή που ένας εργαζόμενος ένα συνταξιούχος ένας κοινός άνθρωπος θα κληθεί να έχει πολύ ωραία αναμονή και πολεμικές συνθήκες ενός μεγάλου νοσοκομείου… ενώ εάν είσαι πλούσιος και VIP οπαδός του Conference Cup και μένεις σε ένα ξενοδοχείο όπως το Μεγάλη Βρετάνια… ο Ευαγγελισμός σου προσφέρει τριήμερη 24ωτρη ετοιμότητα για σένα και τις δικές σου ανάγκες».

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »