Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στη Νέα Καληδονία, νεκροί. Ο Μακρόν στέλνει στρατό να την καταπνίξει! Στρατιωτικός νόμος από τον Αρμοστή! Οι ”δημοκρατίες” της Δύσης: καταστολή στο εσωτερικό και κατοχικά στρατεύματα-αποικιοκρατία στο εξωτερικό! ΒΙΝΤΕΟ

 

Εξέγερση στη Νέα Καληδονία υπάρχουν νεκροί. 

Ο Μακρόν στέλνει στρατό να την καταπνίξει! Στρατιωτικός νόμος από τον Αρμοστή! 

Οι ”δημοκρατίες” της Δύσης: καταστολή στο εσωτερικό και κατοχικά στρατεύματα-αποικιοκρατία στο εξωτερικό! Φωτιά από άκρη σ΄άκρη στο νησί.

Απαγόρευση και του tik tok..

Στρατιωτικός νόμος από τον ΑΡΜΟΣΤΗ στη Νέα Καληδονία απαγόρευση κυκλοφορίας και ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας ο Gabriel Attal ανακοινώνει την ανάπτυξη του γαλλικού στρατού για την ασφάλεια των λιμανιών και του αεροδρομίου του νησιού και την απαγόρευση του TikTok στη νήσο αποικία. Αυτές είναι οι ψευδεπίγραφες δημοκρατίες της Δύσης. Καταστολή στο εσωτερικό και βίαιη αποικιοκρατία και αποστολή κατοχικών στρατευμάτων στο εξωτερικό.. Το 2024 η Γαλλία η Δημοκρατία των Δημοκρατιών της Ευρώπης η Γαλλία των Φώτων με στρατό καταπνίγει τις εξεγέρσεις εναντίον της στον Ειρηνικό Ωκεανό και όπου γης.. Η Νέα Καληδονία βρίσκεται στο μέτωπο βίαιων ταραχών λόγω μιας εκλογικής μεταρρύθμισης που αμφισβητείται από τους αυτονομιστές.

Ο Gabriel Attal ανακοίνωσε αυτή την Τετάρτη την ανάπτυξη στρατιωτών «για την ασφάλεια» των λιμανιών και του αεροδρομίου της Νέας Καληδονίας, προς αντιμετώπιση κύματος βίας εννοούν τη εξέγερση των γηγενών, καθώς και την απαγόρευση του κοινωνικού δικτύου TikTok. «Στρατιώτες από τις ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί για την ασφάλεια των λιμανιών και του αεροδρομίου της Νέας Καληδονίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια διυπουργικής μονάδας κρίσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο ύπατος αρμοστής ( με αρμοστές κυβερνούν ακόμη τις κτήσεις τους) σε αυτή την επικράτεια, Λουί Λε Φρανκ, ο οποίος είχε ζητήσει ενισχύσεις από τον στρατό για την προστασία του αεροδρομίου της Νουμέα, από την πλευρά του «ανήγγειλε απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευσε το TikTok», είπε ο Γκάμπριελ Ατάλ.

Στρατιωτικός νόμος. Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Νέα Καληδονία: δύο ριζοσπάστες αυτονομιστές σε κατ’ οίκον περιορισμό..

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανίν, υπέγραψε δύο κατ’ οίκον περιορισμούς το βράδυ της Τετάρτης εναντίον ριζοσπαστών αυτονομιστών (σσ διεκδικούν την αυτονομία ανεξαρτησία του τόπου τους) , μετά την έναρξη ισχύος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Νέα Καληδονία, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο θέμα που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Πρόκειται για δύο άτομα που ανήκουν στο Κέντρο Συντονισμού Δράσης Πεδίου (CCAT), το πιο ριζοσπαστικό περιθώριο του Κανάκ και του Σοσιαλιστικού Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (FLNKS), σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή.

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας χωροφύλακας, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ταραχών τις τελευταίες δύο ημέρες στη Νέα Καληδονία. Δύο θύματα είναι νεαροί Κανάκες, ο τρίτος χωροφύλακας. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το τελευταίο θύμα.Τα μπλόκα και οι λεηλασίες συνεχίστηκαν όπως και οι φωτιές.
Η κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης επικυρώθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη στο Παρίσι και θα τεθεί σε ισχύ «από τις 8 μ.μ. ώρα Παρισιού» –ή στις 5 το πρωί της Πέμπτης, στη Νουμέα–, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. , Prisca Thevenot.
Σχεδόν 1.800 μέλη της αστυνομίας έχουν κινητοποιηθεί και άλλοι 500 θα έρθουν να τους «ενισχύουν», δήλωσε περαιτέρω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επιπλέον, ο πρωθυπουργός, Gabriel Attal, ανακοίνωσε την ανάπτυξη «στρατιωτικών (…) για την ασφάλεια των λιμανιών και του αεροδρομίου».

Ο Εμανουέλ Μακρόν ακύρωσε ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη το πρωί στην τοποθεσία EPR στο Flamanville (Manche) για να προεδρεύσει μιας «συνάντησης παρακολούθησης» σχετικά με την κατάσταση στο αρχιπέλαγος. Νέα διυπουργική μονάδα κρίσης θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών την Πέμπτη στις 8:30 π.μ.
Η Νέα Καληδονία βρίσκεται στο μέτωπο βίαιων ταραχών λόγω μιας εκλογικής μεταρρύθμισης που αμφισβητείται από τους αυτονομιστές.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης νόμος του 1955: Η αρχική του διάρκεια είναι 12 ημέρες. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό καθεστώς που περιορίζει τις δημόσιες ή ατομικές ελευθερίες.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Νομάρχης ή ο Ύπατος Αρμοστής μπορούν να αποφασίζουν τα ακόλουθα μέτρα:

την απαγόρευση διαδηλώσεων και συγκεντρώσεων ανθρώπων σε δημόσιους δρόμους·
ο καθορισμός περιμέτρων προστασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας ενός τόπου ή ενός συμβάντος·
την απαγόρευση ορισμένων δημόσιων συναθροίσεων ή το κλείσιμο δημόσιων χώρων και χώρων λατρείας·
διοικητικές αναζητήσεις·
επιτάξεις ατόμων ή ιδιωτικών μέσων·
αποκλεισμός ιστοτόπων που υποστηρίζουν ή εξυμνούν τρομοκρατικές ενέργειες· ( σσ σ αυτή τη περίπτωση τρομοκράτης είναι ο μαύρος ο ινδιάνος ο ιθαγενής που ζητά ανεξαρτησία ελευθερία)
απαγορεύσεις διαμονής·
κατ’ οίκον περιορισμούς.
Εφαρμόστηκε ήδη μία φορά στη Νέα Καληδονία

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »