Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Κυνική ομολογία Washington Post: H παρουσία των ΗΠΑ στην Συρία είναι για τα πετρέλαια και για το Ισραήλ.

Εάν υπάρχει μια πραγματική δέσμευση για την αντιμετώπιση του Ιράν, πρέπει πρώτα να γίνει στη Συρία. Αν δεν γίνει στη Συρία, θα χάσουμε αυτή την εκστρατεία"

Οι Αμερικανοί έριξαν τις μάσκες τους και ωμά αποκάλυψαν τον λόγο που έστησαν τον πόλεμο στην Συρία. Ούτε πήγαν για να εκδημοκρατίσουν την Συρία από τον δικτάτορα Άσαντ, ούτε να πολεμήσουν το ISIS, που οι ίδιοι έφτιαξαν. Ο λόγος είναι τα πετρέλαια της Συρίας. Κατέστρεψαν μία χώρα για να της υφαρπάξουν τον πλούτο. Ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος που όλα τα Δυτικά ΜΜΕ μάς τον παρουσίασαν ως απελευθερωτικό από τον κακό Άσαντ.

Διαβάστε το αλαζονικό άρθρο της αμερικάνικης εφημερίδος που κυνικά ομολογεί. «Έχουμε αυτό το 30 τοις εκατό κομμάτι της Συρίας, το οποίο πιθανότατα ήταν το 90 τοις εκατό της προπολεμικής παραγωγής πετρελαίου», δήλωσε ο David Adesnik, διευθυντής έρευνας στο
Ίδρυμα για την Προάσπιση των Δημοκρατιών.

Και συνεχίζει.

Οι πραγματικοί λαοί που κατέχουν τη γη με το πετρέλαιο δεν είναι στρατεύματα των Η.Π.Α., αλλά οι δημοκρατικές δυνάμεις των Σύριων Κούρδων οι οποίες κατά κύριο λόγο εκπαιδεύτηκαν και οπλίστηκαν από την Ουάσινγκτον, μαζί με τους τοπικούς ηγέτες των Σουνιτών Αράβων που αντιστέκονται στη συνεχιζόμενη επίθεση από κυβερνητικές και ιρανικές δυνάμεις.

Το καθεστώς Assad και το Ιράν έχουν μια διακηρυγμένη και συνεχιζόμενη στρατηγική για να πάρουν πίσω όλα τα εδάφη συμπεριλαμβανομένης της γης που περιέχει τους πιο πολύτιμους ενεργειακούς πόρους της Συρίας.

Στο σημείο αυτό ομολογούν ότι, οι Κούρδοι είναι όργανα των ΗΠΑ και πληρεξούσιοι των ΗΠΑ σε αυτόν τον πόλεμο και σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τον συριακό στρατό να πάρει πίσω τον ενεργειακό του πλούτο δηλ. τα πετρέλαια.

Συνεχίζοντας το άρθρο αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται εκεί ως όργανο του Ισραήλ που διακακώς θέλει να απομακρύνει την Ιρανική επιρροή από την Συρία.

Διαβάστε επί λέξει τι λέει.

Θα ήταν βαθύτατα αντιπαραγωγικό να παραδώσει τον Ιράν έλεγχο πάνω σε ένα στρώμα της Συρίας που περιέχει τεράστιες ποσότητες πετρελαίου

Όπως είπε ο Chagai Tzuriel, γενικός διευθυντής του Υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ, εάν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της σκοπεύουν να σταματήσουν την περιφερειακή επέκταση του Ιράν, η αποστολή αυτή πρέπει να αρχίσει στη Συρία.

Το Ισραήλ δεν θέλει το Ιράν και οι ΗΠΑ παραμένουν στην Συρία διότι εάν φύγουν το Ιράν θα πάρει μέρος από την ενεργειακή πίτα και θα εδραιώσει την κυριαρχία του στην Συρία. Σημειωτέον, το πετρέλαιο της Συρίας που ήλεγχε το ISIS το αγόραζε πολύ φτηνά το Ισραήλ.

«Εάν υπάρχει μια πραγματική δέσμευση για την αντιμετώπιση του Ιράν, πρέπει πρώτα να γίνει στη Συρία. Αν δεν γίνει στη Συρία, θα χάσουμε αυτή την εκστρατεία», δήλωσε ο Τζουρίελ. «Η παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων είναι πολύ σημαντική …

Άρα οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να φύγουν από την Συρία διότι τούς το επιβάλλει το Ισραήλ. Εάν φύγουν το Ιράν εδραιώνει την κυριαρχία του στην Μ. Ανατολή. Δυστυχώς οι ΗΠΑ σέρνονται από το Ισραήλ στην Συρία, όπως και σε άλλους πολέμους. Δυστυχώς τα ηνία των ΗΠΑ τα έχουν οι Ισραηλινοί καθ ομολογία του Giraldi πρώην αξιωματούχου της CIA.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »