Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

«Είναι ξεφτίλα»! ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» για τα εμβόλια που δεν τα διακόπτει ούτε η Μέση Ανατολή

 Πυρηνικά να πέσουν ακόμα θα λένε «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ»...

Τι κι αν στην Μέση Ανατολή γίνεται χαμός, τι κι αν διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες επιμένουν για τα εμβόλια COVID!!!

Ωστόσο, ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Δρ Σκοτ ​​Άτλας, επέκρινε σχετικά πρόσφατα τους γιατρούς και τους πολιτικούς που εξακολουθούν να ζητούν τα εμβόλια και ενισχυτικά για τον κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας όλο αυτό «ξεφτίλα».

«Δεν ξέρω αν έχουμε εκλέξει τους πιο ανόητους ανθρώπους στην χώρα για να είναι υπεύθυνοι ή τι συμβαίνει εδώ, αλλά, έχουμε μια χώρα που τώρα προτείνει ενισχυτικό εμβόλιο για όλους άνω των έξι μηνών. Ένα πειραματικό φάρμακο, για έναν ιό, από τον οποίο ιδιαίτερα τα παιδιά δεν έχουν κανένα σοβαρό κίνδυνο», είπε ο Δρ Άτλας στο KUSI News του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη.

Ο Atlas, ο οποίος υπηρέτησε προσωρινά ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορονοϊό υπό

τον Πρόεδρο Τραμπ, επεσήμανε ότι οι τρέχουσες παραλλαγές του COVID είναι πολύ πιο ήπιες από το αρχικό στέλεχος που διέφυγε, όπως λέγαται, από το εργαστήριο της Γουχάν και επομένως τα νέα εμβόλια δεν δικαιολογούνται!!!!

Δείτε το βίντεο:

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Χάος και θάνατος μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο "όλοι μέσα στο ψηφιακό μαρτιξ" Τό σχέδιο θα εμπεριέχει διαχωρισμός ψυχής σώματος, συλλογικό υποσυνείδητο upload σέ qubit και συναισθηματικό άρμεγμα στο, πλέον ψηφιακό κόσμο με φυσικό σώμα ζόμπι.
    Όσοι μείνουν έξω ,mad Max μέχρι τον επόμενο κατακλυσμό.
    Όι επόμενοι θεοί θα έχουν έτοιμη ψηφιακή μαγιά, (νά μήν αρχίσουν από το μηδέν -παλι) και το έργο να κάνουν ανθρώπους τά πρωτόζωα- δισέγγονα μας.
    Το μπολι αφορα την εγκατασταση της πλατφορμας clathrin GQD system .
    Καλή σάς ψυχαγωγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »