Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΙΚΑ? (Βίντεο)

  Οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου $20 τρισ. σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στον πλανήτη

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) είναι μια μυστικά αναδυόμενη ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ότι μια μυστική ελίτ εξουσίας με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης που συνωμοτεί για να αποκτήσει τελικά την παγκόσμια κυριαρχία και να κυβερνήσει τον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει τα κυρίαρχα έθνη-κράτη, και με μια ολοκληρωτική προπαγάνδα, η ιδεολογία η οποία θα εξυμνεί την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως το αποκορύφωμα της ιστορικής προόδου.

Ως εκ τούτου, πολλές σημαίνουσες ιστορικές και σύγχρονες οντότητες φέρονται ως μέλη μιας συμμορίας που λειτουργεί μέσω πολλών οργανισμών βιτρίνας για την ενορχήστρωση σημαντικών πολιτικών και οικονομικών γεγονότων, που κυμαίνονται από την

πρόκληση συστημικών κρίσεων έως την προώθηση αμφιλεγόμενων πολιτικών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως βήματα μιας συνεχιζόμενης συνωμοσίας για την επίτευξη της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg, ενός από τα πιο σεβαστά ιδρύματα στον κόσμο στον τομέα των χρηματοοικονομικών δεδομένων και αναλύσεων, οι ειδικοί αναμένουν ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη γη.  

Οπότε εάν σύμφωνα με την πρόβλεψη ότι μέχρι το 2028 οι δύο εταιρείες Vanguard και BlackRocK θα διαχειρίζονται συλλογικά περίπου 20 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και παράλληλα θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα στη πλανήτη γη, τότε η γνωστή φράση, «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ» δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα ως προς το πρώτο σκέλος (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ).

Και φυσικά στο επόμενο ερώτημα «αφού δεν θα κατέχουμε τίποτα, τότε ποιος θα κατέχει τον πλανήτη?», η απάντηση είναι 1-2 εταιρείες που θα έχουν το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ στο πλανήτη για τα πάντα.

Τέλος επανερχόμενοι στη φράση «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ» και αφού έγινε κατανοητό ότι αν δεν γίνει τίποτα και όλοι αναμένουν το γεγονός, πράγματι 1-2 εταριείες θα κατέχουν και θα κυβερνούν τον κόσμο, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ? Αναμένω την απάντησή σου στα σχόλια!

Ας διορθώσουμε σωστά την φράση, με τη λογική ότι ζούμε σε ένα ανάποδο κόσμο, τότε η ορθή φράση είναι:

“ΕΜΕΙΣ ΟΙ 1-2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ”.

Τώρα το ποιος ή ποιοι είναι οι κάτοχοι αυτών των 1-2 εταιρειών, αυτό είναι ένα επόμενο άρθρο και βίντεο.

Δείτε το βίντεο εδώ:


 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »