Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

«ΔΕΝ ΤΑ λένε μόνο οι " αντισημίτες" πλέον...»

 Δημήτρης Μπελαντης

"Δεν τα λένε μόνο οι " αντισημίτες" πλεον.
Ο ίδιος ο Γραμματέας του ΟΗΕ κ.Γκουτιερεζ, που μάλλον είναι υπεράνω υποψίας, κατηγόρησε σήμερα στον ΟΗΕ το Ισραήλ για το άνοιγμα μιας γκάμας σοβαρών παραβιάσεων του ανθρωπιστικού δικαίου του πολέμου στην Γάζα.
Τον άκουσα πριν από λίγο στο κανάλι fox news ,ακραία φιλοδυτικο,να λέει ότι όσα συνέβησαν στις 7 Οκτώβρη ήταν όχι μεμονωμένα ( did not happen in a void")αλλά συνέπεια της πολιτικής του Ισραήλ επί δεκαετίες κατά των Παλαιστινίων.
Έμεινα άναυδος.

Το Ισραήλ τον κατήγγειλε αμέσως μετά δια του αντιπροσώπου του ( δεν κατάλαβα αν ήταν ΓΣ η Συμβούλιο Ασφαλείας η άλλο σώμα) και του ζήτησε να ...παραιτηθεί γιατί νομιμοποιεί την τρομοκρατία .
Ο ΓΓ του ΟΗΕ νομιμοποιεί την τρομοκρατία;
Έχουμε τρελλαθει;

Μήπως αλλάζει κάτι διεθνώς;
Αυτά συμβαίνουν την ίδια μέρα που ο Πούτιν συναντιέται με τον Ερντογάν και εκφράζουν συναντιληψη για το παλαιστινιακό και την απειλή για τους κατοίκους της Γάζας.
Υπαρχει βέβαια και η πιθανότητα να είναι παιχνίδι κατανομής ρόλων.
Δεν το πολυπιστεύω.
Κατι αλλάζει στον διεθνή συσχετισμό δυνάμεων.Το ένστικτο μου αυτό μου λέει.
Στην Ελλάδα θα ξυπνήσει ο κόσμος; η αυτά συμβαίνουν στον Άρη;
Δέστε το σχόλιο μου πιο κάτω για κάποιες από τις διατυπώσεις του ΓΓ του ΟΗΕ.
Διαπίστωσα ότι επιβεβαιώνεται από κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ειναι πολύ ενδιαφέρον."

1 σχόλιο:

  1. «Ο πόλεμος των πολιτισμών που επιδιώκει το Ισραήλ και η εθνική μας υποτέλεια»-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

    https://www.youtube.com/watch?v=RMGdSFLpyes&t=1413s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »