Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

+18 Ολομέτωπη επίθεση Παλαιστινίων κατά Ισραήλ. 5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν σε ισραηλινές πόλεις και ελέγχουν τμήμα του Ν Ισραήλ. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι νεκροί. Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΣΦΑΓΕΙΟ Πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι και νεκροί. ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ολομέτωπη επίθεση Παλαιστινίων κατά Ισραήλ. 5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν σε ισραηλινές πόλεις και ελέγχουν τμήμα του Ν Ισραήλ. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι νεκροί. 

 Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. Πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι και οδηγήθηκαν στη Γάζα.. Η παλαιστινιακή αντίσταση περιοδεύει αρκετούς αιχμαλώτους στρατιώτες κατοχής στο Κεντρικό Κυβερνείο. 

Υπάρχουν και νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες. 35 Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι ακαθόριστος αριθμός στρατιωτών και πολιτών νεκροί. ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Ισραηλινός στρατιώτης νεκρός..

Ένας αριθμός Ισραηλινών πολιτών σκοτώθηκαν στους οικισμούς γύρω από τη Γάζα.

5.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ από τις 6:30 π.μ. σήμερα, δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν στην επικράτεια που ελέγχει το Ισραήλ αναφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24. Το Ισραήλ κηρύσσει κατάσταση πολέμου μετά από πολυάριθμες διεισδύσεις και επιθέσεις με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας. πολλαπλά θύματα αμάχων στο Sderot. Η Χαμάς διείσδυσε και κατέλαβε μέρη στο Ν Ισραήλ. Κατέλαβε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Sderot, στο νότιο Ισραήλ. Στοιχεία της παλαιστινιακής αντίστασης ελέγχουν γειτονιές στους κατοχικούς οικισμούς ανατολικά της Λωρίδας της Γάζας και επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας εκεί. Η επέλαση των Παλαιστινίων συνοδεύθηκε από ομοβροντία ρουκετών σε ισραηλινές πόλεις. Πολλοί Ισραηλινοί έποικοι μεταξύ των θυμάτων. Στις εικόνες που μεταδίδονται Ισραηλινός στρατιώτης αιχμαλωτίστηκε… Εβραϊκές πηγές: Βίαιες συγκρούσεις στον οικισμό «Οφικίμ» και μεγάλος αριθμός θανάτων και αιχμαλώτων από την κατοχή. Εγκαταστάσεις καίγονται επλήγη ως και το Τελ Αβίβ.

Ισραηλινοί στρατιώτες σφαγιάστηκαν μέσα στους κοιτώνες τους.

Αποκλειστικές σκηνές από τις Ταξιαρχίες Izz al-Din al-Qassam που καταλαμβάνουν ένα κιμπούτς και την τοποθεσία Kerem Shalom ανατολικά της Rafah

ΝΕΚΡΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

πολλοί Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Γάζα

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΙΣΡΑΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Τρομερές σκηνές μοιάζουν με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ … αδυνατεί και να τις πιστέψει κανείς…Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν εικόνες μαχητών της Χαμάς μέσα σε ισραηλινά σπίτια, με δολοφονημένους πολίτες

η Τσαχάλ αιφνιδιάστηκε το Iron Dome αχρηστεύθηκε... με μηχανάκια, αγροτικά, με τζιπ ακόμη και με ανεμόπτερα δεκάδες Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν στο Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός σε εμπόλεμη κατάσταση: «Προς το παρόν φοβόμαστε μια επίθεση από τη θάλασσα, όλοι οι επίλεκτοι Ισραηλινοί καταδρομείς φτάνουν στο έδαφος»……..

Εκκενώθηκαν βάσεις στρατιωτικές στο Ισραήλ εκκενώνουν αεροπορικές βάσεις λόγω προέλασης Παλαιστινίων..

Ισραηλινοί άμαχοι κρατούνται όμηροι από Παλαιστίνιους στην πόλη Ofakim στο νότιο Ισραήλ, η οποία απέχει πάνω από 14 μίλια από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Αλλόφρονες έποικοι τρέχουν να σωθούν

Οι Παλαιστίνιοι ελέγχουν πλέον αρκετά check point.Γίνονται μάχες σώμα με σώμα εντός επικράτειας που ελέγχει ο Ισραήλ

Δεκάδες ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου, τερματίζοντας μια εκεχειρία που γενικά τηρήθηκε από το τέλος του πενθήμερου πολέμου τον Μάιο. Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την επιχείρηση «κατακλυσμός Al-Aqsa» εναντίον του Ισραήλ.

Οι πυροβολισμοί, ξεκινώντας από πολλές τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας, ξεκίνησαν πριν από τις 6:30 π.μ. (3:30 π.μ. UT) και συνεχίστηκαν σχεδόν σαράντα πέντε λεπτά αργότερα.

Στο Ισραήλ, προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν σε αρκετές πόλεις γύρω από το παλαιστινιακό έδαφος, επίσης στην Ιερουσαλήμ αλλά και βαθύτερα στην επικράτεια, στα βόρεια και τα ανατολικά, σύμφωνα με τον στρατό.

Ένας πύραυλος έπεσε στην πόλη Yavne, νότια του Τελ Αβίβ, όπου ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα, σύμφωνα με τον Magen David Adom, τον Ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού. Μια γυναίκα γύρω στα εξήντα σκοτώθηκε «από ένα άμεσο χτύπημα» και άλλοι 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ, λέει ο Magen David Adom.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε τη διείσδυση «άγνωστου αριθμού τρομοκρατών» στο ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας. «Ζητήθηκε από τους κατοίκους των περιοχών που γειτνιάζουν με τη Λωρίδα της Γάζας να μείνουν στα σπίτια τους», πρόσθεσε ο στρατός. όμως όπως αποδείχθηκε ούτε εκεί ήταν ασφαλείς.

ισραηλινοί αιχμαλωτίζονται
ισραηλινός στρατιώτης αιχμάλωτος

“Ένας κάτοικος μιας από τις τοποθεσίες στο [Ισραήλ] είπε στο Ynet: “Δεχόμαστε επίθεση και κανείς δεν έρχεται να μας βοηθήσει. Για περισσότερο από μιάμιση ώρα σημειώνονται ασταμάτητα πυροβολισμοί. Μας σφάζουν εδώ δεν υπάρχει στρατός”

Υπουργός Άμυνας Yoav Gallant: “Η Χαμάς έκανε ένα σοβαρό λάθος σήμερα το πρωί και ξεκίνησε έναν πόλεμο κατά του Κράτους του Ισραήλ. Στρατιώτες του Ισραήλ πολεμούν σε όλα τα σημεία διείσδυσης εναντίον του εχθρού. Το κράτος του Ισραήλ θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο.”…

Οι Παλαιστίνιοι διείσδυσαν 21 χλμ στο Ισραήλ…. Αιχμαλώτισαν πολλούς στρατιώτες τους λιντσάρει το πλήθος τους οδηγούν στη Γάζα. Ομήρους κρατούν και εποίκους Ισραηλινούς και τους απαγάγουν.. Σαν σφαχτάρια ματωμένοι και νεκροί οι Ισραηλινοί στρατιώτες

Παταγώδη αποτυχία των Ισραηλινών πληροφοριών..

Οι Παλαιστίνιοι της Al-Qassam Brigades κατέλαβαν ισραηλινή βάση κοντά στο Rafah. Μάχες στην πόλη Netivot.

Διυλιστήριο στο Ισραήλ καίγεται

-νεκροί, περισσότεροι από 100 τραυματίες στις επιθέσεις
-Εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι πολλοί Ισραηλινοί πολίτες πυροβολήθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά στο Sderot και αρκετοί στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού πυροβολήθηκαν στους στρατώνες τους
-Άγνωστος αριθμός θυμάτων στο Sedrot
-Το Ισραήλ κηρύσσει «κατάσταση πολέμου συναγερμού»
-Η Χαμάς αναλαμβάνει την ευθύνη για την αιφνιδιαστική επιχείρηση

  • Οι IDF πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα
  • Ο Μοχάμεντ Ντέιφ, ανώτερος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς, ανακοίνωσε την επιχείρηση στα μέσα ενημέρωσης του, καλώντας τους Παλαιστίνιους σε όλο τον κόσμο να πολεμήσουν: «Αυτή είναι η μέρα της μεγαλύτερης μάχης για τον τερματισμό της τελευταίας κατοχής στη γη», είπε, προσθέτοντας ότι εκτοξεύτηκαν 5.000 πύραυλοι.
  • Εβραϊκές πηγές: Περισσότεροι από 300 τραυματίες, εκ των οποίων 40 σε σοβαρή κατάσταση, ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών στις κατεχόμενες πόλεις.
  • Αντιπαραθέσεις ξεσπούν στο Στρατόπεδο Σουαφάτ, Σιλουάν, Τζαμπάλ Μουκάμπερ, Γουάντι Τζοζ και στην Παλιά Πόλη της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ.

Channel 12 : “Η Χαμάς ελέγχει πλέον πολλά αστικά κέντρα στο νότιο Ισραήλ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό. Οι κάτοικοι εκλιπαρούν για βοήθεια”

αιχμάλωτος Ισραηλινός που μεταφέρθηκε στη Γάζα.

Οι Ισραηλινοί πιάστηκαν στον ύπνο. Οι Παλαιστίνιοι κάναν ρεσάλτο στους στρατώνες και τους μάζευαν από τους κοιτώνες

Ισραηλινά ΜΜΕ: Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί ότι στο τέλος του πολέμου θα υπάρξουν αριθμοί θανάτων που δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ πριν.

Τουλάχιστον 22 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 500 τραυματίστηκαν σε επίθεση της Χαμάς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Ωστόσο τα βίντεο και εικόνες μιλούν για πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών

Μεταξύ ομήρων 1 μάνα με 2 παιδιά

Image

Η ισραηλινή εφημερίδα «Maariv»:Η επίθεση στο Ισραήλ ήταν μια τεράστια αποτυχία πληροφοριών που συγκλόνισε τον κόσμο..

Επίσημα 57 Ισραηλινοί στρατιώτες αιχμάλωτοι.

Ισραηλινή εφημερίδα Maariv: Δεκάδες αγνοούμενοι αναφέρθηκαν γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας

Με μπουλντόζες ρίχνουν το τείχος της ντροπής του απαρτχάιντ

Το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ το Rutenberg, δέχτηκε πυραύλους.

άλλοι 2 όμηροι

Στρατιώτες του Ισραήλ αιχμαλωτίστηκαν αλλά και έποικοι

..

Οι Παλαιστίνιοι αιχμαλώτισαν τον Ισραηλινό στρατηγό Nimrod Aloni Διοικητή του Νότιου Τομέα! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com 

1 σχόλιο:

  1. Το ΙΣΡΑΗΛ προκάλεσε τον πόλεμο ??????
    ΕΛΑ……ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ….😉

    https://greeknewsondemand.com/2023/10/08/%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%b7%ce%bb-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/

    Y.Γ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ……
    ΑΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ????



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »