Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Η κλιματική «αλλαγή» φτωχοποιεί, δουλοποιεί, εξοντώνει

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Η αλληλοδιαπλεκόμενη και ενοποιούμενη παγκόσμια διεστραμμένη τυραννία προχωράει με γρήγορα βήματα και οι πολλοί αρνούνται να το παρατηρήσουν και να το συνειδητοποιήσουν. 

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η κλιματική «αλλαγή» φτωχοποιεί, δουλοποιεί, εξοντώνει
… γι’ αυτό και κατέχει κεντρική θέση στην ατζέντα των νεοταξιτών οι οποίοι έχουν ως στόχο να εκφυλίσουν και να ακυρώσουν την ανθρώπινη οντότητα αλλά και το ίδιο το νόημα της ζωής ως αξιοπρεπής διαβίωση και ως εμπειρία και βίωμα ελευθερίας.

Στην εκστρατεία τους αυτή τον παλμό δίνει το απόλυτο ολοκληρωτικό καθεστώς, αυτό των ΗΠΑ, (που το ακολουθούν τα τσιράκια του, τα ευρωπαϊκά) με στόχο να εξαλείψει τα ορυκτά καύσιμα ως μορφή ενέργειας στις ΗΠΑ έως το 2035. Κάτι που θα απαιτήσει δισεκατομμύρια δολάρια για να επιτευχθεί, καθώς το 79% της συνολικής παραγωγής ενέργειας της χώρας προέρχεται από ορυκτά καύσιμα.

Σύμμαχός του η διαπλεκόμενη, εκφυλισμένη και εξαγορασμένη συστημική «επιστήμη» όπως αυτή εκφράζεται από την διαβόητη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC).

Όμως ένας άλλος συνασπισμός περισσότερων από 1.600 επιστημόνων από όλο τον κόσμο δημοσίευσε μια Διακήρυξη με τίτλο «Δεν υπάρχει Κλιματική Έκτακτη Ανάγκη», καταγγέλλοντας τις πολιτικά προσανατολισμένες αφηγήσεις για δήθεν «επικείμενες» κλιματικές κρίσεις.

Και προχωρώντας παραπέρα οι επιστήμονες αυτοί συνέταξαν την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα (WCD)—τώρα γνωστή ως CLINTEL, που είναι μια προσέγγιση για το κλίμα που βασίζεται στην επιστήμη με σκοπό να καταπολεμήσει τις εσφαλμένες απόψεις που διαδίδει η νεοταξική προπαγάνδα.

«Η επιστήμη του κλίματος έχει εκφυλιστεί σε μια συζήτηση που βασίζεται σε πεποιθήσεις, όχι σε ορθή αυτοκριτική επιστήμη», προσθέτει η Διακήρυξη, «Στο μέλλον, η έρευνα για το κλίμα πρέπει να δώσει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην εμπειρική επιστήμη».

Επίσης αντικρούει την άποψη ότι το CO2 είναι ρύπος αφού αυτό το εκπνέουν όλα τα πλάσματα στη Γη. Αντίθετα αυτό είναι «ουσιώδες για όλη τη ζωή στη Γη» χωρίς να έχει αρνητική επίδραση στο κλίμα. Και η Διακήρυξη προσθέτει ότι: «Το περισσότερο CO2 είναι ωφέλιμο για τη φύση, πρασινίζοντας τη Γη αφού το επιπλέον CO2 στον αέρα προωθεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας. Είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως».

Επιπλέον, οι επιστήμονες που συνεργάστηκαν στο έργο CLINTEL είπαν ότι «δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία» που να αποδεικνύουν ότι «η υπερθέρμανση του πλανήτη εντείνει τυφώνες, πλημμύρες, ξηρασίες και παρόμοιες φυσικές καταστροφές ή τις κάνει πιο συχνές».

Η Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα είναι διαθέσιμη σε PDF εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »