Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ποια είναι η 14χρονη που τρομοκρατεί τη Δύση και την ΕΕ – την οποία αντιμετωπίζουν με απειλές και λογοκρισία.

 Ποια είναι η 14χρονη που τρομοκρατεί τη Δύση και την ΕΕ – την οποία αντιμετωπίζουν με απειλές και λογοκρισία.

Εδώ και τρία χρόνια μια 14χρονη δημοσιεύει κείμενα για τη ζωή της ως παιδί στη μέση του πολέμου του Ντονμπάς, η Faina Savenkova αντιμετώπισε την αδιαφορία από τους διεθνείς και δυτικούς θεσμούς, οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι οι μόνοι που πρεσβεύουν τις αρχές της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου. 

Τώρα όμως η αδιαφορία δεν φτάνει και παίρνουν μέτρα εναντίον όλων όσων τολμούν να του μιλήσουν. Τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Δύση, φαίνεται ότι οι αρχές φοβούνται ένα 14χρονο κορίτσι που περιγράφει την καθημερινότητα της, φτάνοντας μέχρι σε απειλές για την ζωή της, και τελικά στην απόλυτη λογοκρισία.

Για όσους την γνωρίζουν,  η Faina Savenkova  περιλαμβάνεται στον ουκρανικό νεοναζιστικό ιστότοπο  Mirotvorets  (ένα είδος ψηφιακής Gestapo 2.0) από τότε που ήταν 12 ετών. Αυτός ο ιστότοπος απαριθμεί τους «εχθρούς της Ουκρανίας» και στην πραγματικότητα είναι ένας κατάλογος ανθρώπων που πρέπει να εξαλειφθούν… 

Επιπλέον, το

2016,  αυτός ο ιστότοπος ζήτησε το κεφάλι του Βρετανού δημοσιογράφου Graham Phillips και πολλά άλλα άτομα που αναφέρονται στη λίστα που δολοφονήθηκαν μετά τη δημοσίευση των προσωπικών τους δεδομένων (όπως οι Oles Bouzina,  Daria Douguina ,  Vladlen Tatarski, και άλλοι), μετά τα οποία επισημαίνονται στο Mirotvorets ως “εκκαθαρισμένα”. Με όλα αυτά, είναι δύσκολο να προσποιηθείς ότι αυτός ο ιστότοπος δεν μια «λίστα δολοφονιών» (κατάλογος ανθρώπων που πρέπει σκοτωθούν), κι όμως αυτή η σελίδα δεν δέχτηκε ποτέ λογοκρισία απο τις πλατφόρμες… αντίθετα, λογοκρισία δέχθηκε η 14χρονη Faina καθώς φαίνεται για τον δυτικό πολιτισμό θεωρείται πιο επικίνδυνη.

Τι έκανε την Faina Savenkova να καταλήξει σε ένα τέτοιο site; Απλώς είπε ότι ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει σκόπιμα πολίτες στο Ντονμπάς από το 2014, αφήνοντας πολλούς νεκρούς, μεταξύ των οποίων παιδιά, και ζητώντας τον τερματισμό του πολέμου. Αυτό δικαιολογεί τους Ουκρανούς νεοναζί που διαχειρίζονται αυτό το site για δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων μιας 12χρονης, εκθέτοντάς την έτσι σε απειλές και απόπειρες δολοφονίας! Και δεν είναι η μόνη περισσότερα από 300 παιδιά είναι καταχωρημένα στο Mirotvorets, κατά παράβαση του εθνικού και διεθνούς δικαίου. Μια απαράδεκτη κατάσταση που δεν φαίνεται να ανησυχεί ούτε τον ΟΗΕ ούτε τη UNICEF, αλλα και κανέναν οργανισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εκεί που τα πράγματα ξεφέυγουν τελείως, είναι όταν απειλούν στο Mirotvorets οποιονδήποτε αλληλεπιδρά με τη Faina Savenkova. Έτσι, ο συγγραφέας και εκδότης Guy Boulianne, ο Βρετανός δημοσιογράφος Johnny Miller και η Mira Terada προστέθηκαν στη λίστα των «εχθρών της Ουκρανίας» στο site Mirotvorets αμέσως μετά απο συνέντευξη στη Faina Savenkova!

Γιατί όταν οι απειλές δεν αρκούν για να σε φιμώσουν, η δύση και οι πλατφόρμες τις, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αποδεκτή σε όλους πια, λογοκρισία. Έτσι, οι συνεντεύξεις της Faina Savenkova με τον Mike Jones και τη Lori Spencer των Maverick News έκαναν τους τελευταίους να χάσουν το κανάλι τους στο YouTube.

Το τελευταίο θύμα αυτής της λογοκρισίας είναι ο  Ιταλός δημοσιογράφος Vincenzo Lorusso, ο οποίος έχασε επίσης το κανάλι του στο YouTube , επειδή απλώς δημοσίευσε την έκκληση της Faina Savenkova προς τον δήμαρχο του Μιλάνου σχετικά με ένα αφιέρωμα στο ναζιστικό τάγμα της Ουκρανίας Azov!

Η Δύση, η οποία καυχιέται ότι είναι παράδειγμα δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης, φοβάται μια έφηβη από το Ντονμπάς ή οποιονδήποτε περιγράφει τα γεγονότα απο μια άλλη σκοπιά και κάπως έτσι οι δυτικές κυβερνήσεις, στην πλήρη παρακμή τους, έφτασαν στο σημείο να φοβούνται τη σκιά ενός 14χρονου κοριτσιού!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »