Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Eίναι επιστήμονες μόνο σε αυτό! “Στην εξαπάτηση!” (Βίντεο)

 Παρενέργειες, τα λαμόγια στην υπηρεσία του Σπεράντσα παραποίησαν ακόμη και τα γραφήματα: με κάθε επεισόδιο του "Fuori dal Coro" η αηδία με αυτά τα λαμόγια αυξάνεται!

Στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου 2023 της τηλεοπτικής εκπομπής “Fuori dal Coro” στο ιταλικό κανάλι Rete4, η Μαριάννα Κανέ αφού πήρε συνέντευξη από τον Μαουρίτσιο Κάρρα, ανθρωπολόγο και δημοσιογράφο, του οποίου ακρωτηριάστηκε το πόδι μετά από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca, παρουσιάζει αποκλεισμένα ντοκουμέντα από την AIFA (ΕΟΦ).  

Η AIFA (ΕΟΦ) παραποίησε τα γραφήματα σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες για να τις ελαχιστοποιήσει. Για άλλη μια φορά, είναι το "Fuori dal Coro" που φέρνει στο φως ένα ανατριχιαστικό γεγονός σχετικά με το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης του κυβερνητικού οργανισμού.

Από τα έγγραφα της έρευνας της εκπομπής του "Fuori dal Coro" προκύπτει ότι η κυβερνητική υπηρεσία για τα φάρμακα αποφάσισε να ελαχιστοποιήσει τη σωστή αναλογία κινδύνου/οφέλους, όπως ορίζει ο ΕΜΑ. Και το πρόσωπο που αποφάσισε την παραποίηση είναι σήμερα ο νέος γενικός διευθυντής. Με

τέτοιες προϋποθέσεις μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί η φαρμακοεπαγρύπνηση της εκστρατείας εμβολιασμού ήταν αποτυχημένη.

Το έγγραφο αναφέρεται στον Μάρτιο. Πρόκειται για ένα πολύ απλό γράφημα το οποίο στη συνέχεια κυκλοφόρησε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Λοιπόν: το πράσινο πεδίο αντιπροσωπεύει το σύνολο των ύποπτων παρενεργειών, ενώ το μικρότερο πορτοκαλί πεδίο αντιπροσωπεύει τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Η AIFA (ΕΟΦ) αναφέρει ότι οι σοβαρές παρενέργειες ανέρχονται στο 11,9%. Αλλά ο κύκλος με τον οποίο αναπαρίσταται είναι μικρότερος, ώστε να δίνεται η οπτική εντύπωση ενός ασήμαντου αριθμού. Όμως ένας πολίτης είναι αυτός που, διαβάζοντάς το δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα, το επισημαίνει αυτό στην AIFA (ΕΟΦ).

“Το μέγεθος αυτού του κύκλου δεν αντιστοιχεί στο 11,9%, αλλά στο 2%.”

Εν ολίγοις, οι αναλογίες παραποιήθηκαν προκειμένου να παραπλανηθεί το κοινό - ακόμη και οπτικά - έτσι ώσυε το πρόβλημα των σοβαρών παρενεργειών και των αντίστοιχων ανθρώπων που τραυματίστηκαν σοβαρά να φαίνεται ασήμαντο.

Δεν επρόκειτο για σφάλμα. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Μάριο Τζορντάνο το αποκαλύπτει λίγο αργότερα, όταν αποκαλύπτει ότι η AIFA (ΕΟΦ) ήταν απολύτως ενήμερη για την ανακρίβεια αυτής της γραφικής απεικόνισης.

Από την παροχή οδηγιών, μέσω email, σχετικά με τον τρόπο κατασκευής του γραφήματος των σοβαρών παρενεργειών, προκύπτει μάλιστα κάτι τόσο σαφές όσο ποτέ άλλοτε:

"Το εμβαδόν του κύκλου των σοβαρών παρενεργειών δεν πρέπει να είναι σε αναλογία, θα μπορούσε να είναι μικρότερο".

Συνεπώς, ο κύκλος μικραίνει, σε σημείο που να δίνει την εντύπωση ότι είναι μόλις 2% και να υποβαθμίζονται οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μια πλήρης εξαπάτηση, για την οποία η AIFA (ΕΟΦ) δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτήσει, δεδομένου ότι το πρόσωπο που την αποφάσισε είναι η Ανναρόζα Μάρα, η οποία είναι τώρα η νέα γενική διευθύντρια της AIFA (ΕΟΦ) στη θέση του Νικόλα Μαγκρίνι. 

Ο ανθρωπολόγος και δημοσιογράφος Κάρα για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες από το κόβιντ εμβόλιο : "Ακρωτηριάστηκε το πόδι μου λόγω θρόμβωσης μετά από τον εμβολιασμό με την AstraZeneca, αλλά αγνοήθηκε από την AIFA (ΕΟΦ). Ανησύχησαν μόνο επειδή ήμουν δημοσιογράφος".

Στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου της εκπομπής "Fuori dal Coro προβάλλεται μια συνέντευξη με τον Μαουρίτσιο Κάρα, δημοσιογράφο και ανθρωπολόγο από το Παλέρμο, ο οποίος υπέστη βλάβη από το εμβόλιο της AstraZeneca και στη συνέχεια αγνοήθηκε από την AIFA (ΕΟΦ).

Η ιστορία του Μαουρίτσιο Κάρα, που διηγήθηκε στις κάμερες του "Fuori dal Coro" και προβλήθηκε στο επεισόδιο της 25ης Απριλίου, είναι ανατριχιαστική. Ο 64χρονος ανθρωπολόγος είχε ζητήσει τον εμβολιασμό κόβιντ με την Pfizer, αλλά οι γιατροί τον εμβολίασαν με την AstraZeneca επειδή δεν βρήκαν προηγούμενες παθολογίες.

Λίγες ημέρες αργότερα, υπέστη θρόμβωση στο αριστερό του πόδι: αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν για να μην πεθάνει. Ο Κάρα απαιτεί δικαιοσύνη.

Σε μια άλλη συνέντευξη δήλωσε:

"Είμαι ένα από τα ξεχασμένα θύματα του εμβολίου της AstraZeneca. Για αυτό το εμβόλιο έχουν πει τα πάντα και τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν. Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Το να έχω υπάρξει πειραματόζωο είναι μια πράξη πρωτοφανούς σκληρότητας και το γεγονός ότι ακόμη και η ASP (Τοπική υγειονομική αρχή) δεν δίνει απάντηση είναι εξαιρετικά σοβαρό.”

Ο Κάρα θέλησε επίσης να επισημάνει αυτό το γεγονός στην AIFA (ΕΟΦ), γι' αυτό τους έγραψε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στις 27 Μαΐου 2021. Η σιγή ήταν η απάντηση. Ο Κάρα δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση. Αυτή ήταν η (μη) απάντηση από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων. Όμως το ηλεκτρονικό μήνυμα του παθόντα δεν ξέφυγε κατά λάθος από τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Πράγματι, το διάβασαν και το σχολίασαν. Η εσωτερική επικοινωνία έχει ως εξής:

"Αγαπητοί φίλοι, πρέπει να σκεφτούμε τι είδους απάντηση θα δώσουμε. Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν, έστω και εν συντομία. [...] Όντας δημοσιογράφος, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Αλλά υπάρχουν και ακόμα περισσότερα. Οι αποκαλύψεις που προβλήθηκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή "Fuori da Coro" ρίχνουν βαριά σκιά σε ολόκληρο το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης.

Η AIFA (ΕΟΦ) αποφάσισε να μην απαντήσει στον Κάρα γιατί, ως δημοσιογράφος, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Όμως η AIFA (ΕΟΦ) γνώριζε πολύ καλά τους κινδύνους που συνδέονται με τον εμβολιασμό, ιδίως για τις θρομβώσεις, ώστε αποφάσισε να μη συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του ΕΜΑ ότι πρέπει να εκτιμηθεί η σχέση κινδύνου/οφέλους.

Πράγματι, ο ΕΜΑ διατυπώνει την οδηγία ότι "η σχέση κινδύνου/οφέλους πρέπει να αξιολογείται λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα εναλλακτικών λύσεων και τα τοπικά επιδημιολογικά δεδομένα".

Η επισήμανση αυτή είναι πράγματι σωστή, διότι η σχέση κινδύνου/οφέλους πρέπει πάντα να εξετάζεται κατά περίπτωση, με βάση τις εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών λύσεων θεραπείας, που μπορεί να δοθεί στον ασθενή για να αντιμετωπίσει την κόβιντ και να αναρρώσει.

Μια εναλλακτική λύση που θα μπορούσε εύκολα να έχει προβλεφθεί, ειδικά αφού έγινε αντιληπτό ότι η κόβιντ θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού με έγκαιρη θεραπεία στο σπίτι.

Όμως η AIFA (ΕΟΦ) ανταπαντά ως εξής:

"Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξουμε έξω την AstraZeneca",

αναφέρει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διοίκηση, και ένα άλλο λέει:

"κινδυνεύει να επιβραδυνθεί δραματικά η διαδικασία εμβολιασμού".

Για να δοθεί τέλος σε κάθε πιθανή αμφιβολία, παρεμβαίνει ο τότε διευθυντής Νικόλα Μαγκρίνι, ο οποίος λέει:

"Έχει σημάνει ένας δραματικός συναγερμός".

Ελαχιστοποιώντας την αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους, μπορείτε να καταλάβετε γιατί και πως η εκστρατεία εμβολιασμού στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Επεκτάθηκε στις 3, 4 και στη συνέχεια στις 5 δόσεις, και προχώρησε τόσο γρήγορα.

Το πράσινο διαβατήριο άσκησε τον απαραίτητο εκείνο εξαναγκασμό για να μπορέσει να επιβληθεί σε όλους τους Ιταλού και από την άλλη πλευρά, ελαχιστοποιώντας με παραπλάνηση τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και αποσιωπώντας την ορθή σχέση κινδύνου/οφέλους, αποσιωπήθηκε κάθε είδους φαρμακοεπαγρύπνηση.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δείχνει η έρευνα της εκπομπής "Fuori dal Coro", αυτό είναι η αποτυχία της φαρμακοεπαγρύπνησης, η οποία απουσίαζε παντελώς από την εκστρατεία εμβολιασμού και η οποία, όταν εφαρμόστηκε, η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) παρενέβη για να ξεπλύνει τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις.

Όλα υποτίθεται ότι θα εξελίσσονταν ομαλά. Και υπομονή για εκείνους τους πολλούς που, είτε επειδή πέθαναν είτε επειδή παρέμειναν ανάπηροι, και έχασαν την υγεία τους, μολονότι δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο από τη μόλυνση.

Αλμπέρτο Ντοντζέλι: "Στην Αγγλία, η θνησιμότητα είναι υψηλότερη σε όσους εμβολιάστηκαν με την 1η και τη 2η δόση και αυξάνεται σε όσους εμβολιάστηκαν με την 3η δόση"

Ένα νέο ρεπορτάζ του "Fuori dal coro" από τη Ραφαέλα Ρέγκολι φέρνει στο φως νέες αλήθειες για τους θανάτους. Ο Αλμπέρτο Ντοντζέλι, συντονιστής της Ανεξάρτητης Ιατρικής και Επιστημονικής Επιτροπής, παρατηρεί:

"Στην Αγγλία, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν πάντα υψηλότερο σε όσους εμβολιάστηκαν με την 1η και τη 2η δόση, αυξήθηκε σταδιακά με την 3η δόση και μέχρι τον Μάιο του 2022 υπήρχαν 40% περισσότεροι θάνατοι σε νέους μεταξύ 18 και 39 ετών."

Από αυτό μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η θνησιμότητα αυξάνεται όσο αυξάνονται οι δόσεις του εμβολίου κόβιντ.

Αυτό αντικατοπτρίζεται στα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπου βλέπουμε υπερβολική θνησιμότητα σε παιδιά και νέους. Ειδικότερα στην ηλικιακή ομάδα 0-14 ετών, οι θάνατοι αυξήθηκαν μετά την έγκριση των πρώτων δόσεων εμβολιασμού την 22η εβδομάδα του 2021.

Μια υπερβολική θνησιμότητα που ο Δρ Ντοντζέλι εξηγεί ως εξής:

"Υπάρχουν στοιχεία, ότι με την επανάληψη των εμβολιασμών μπορεί να επέλθει προοδευτική απώλεια της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος να ανταποκριθεί".

Η εκπομπή του Μάριο Τζορντάνο αντλεί επίσης στοιχεία από την αγγλική στατιστική υπηρεσία Istat, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασθέντες τους πρώτους μήνες του 2022.

Πηγές:

  • Fuori dal Coro | Puntata del 25 Aprile 2023 | Rete 4

https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/puntata-del-25-aprile_F312336201001601

  • Fuori dal Coro, mail interne all'Aifa rivelano grafico su reazioni avverse gravi da vaccino Covid taroccato in difetto

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/salute/480871/fuori-dal-coro-mail-interne-aifa-grafico-reazioni-avverse-gravi-vaccino-covid-taroccato-apposta-video.html

  • Fuori dal coro, Alberto Donzelli: "In Inghilterra la mortalità è maggiore nei vaccinati con 1a e 2a dose, e sta salendo in quelli con terza dose"

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/cronaca/481081/fuori-dal-coro-alberto-donzelli-mortalita-vaccinati.html

  • Fuori dal Coro, Karra su reazioni avverse da vaccino Covid: "Gamba amputata per trombosi dopo Astrazeneca, ma ignorato da Aifa. Preoccupati solo che fossi giornalista"

https://www.ilgiornaleditalia.it/video/salute/480851/fuori-dal-coro-maurizio-karra-reazioni-avverse-vaccino-covid-gamba-amputata-trombosi-astrazeneca-ignorato-aifa-.html

 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
«Πᾶνος»  

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ..........
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.............ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »