Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δεν θέλω να σας κακοκαρδίσω, ούτε θέλω να παραστήσω την Κασσάνδρα, για όσα μας περιμένουν, μετά τις δεύτερες εκλογές με το εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη. (μπόνους από 30-50 εδρών).

Ioanna Ypsilanti

 Δεν θέλω να σας κακοκαρδίσω, ούτε θέλω να παραστήσω την Κασσάνδρα, για όσα μας περιμένουν, μετά τις δεύτερες εκλογές με το εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη. (μπόνους από 30-50 εδρών).

Τουλάχιστον, η απλή αναλογική, έστω και μ΄αυτήν την υποτυπώδη μορφή της, που σήμερα, όλοι την συκοφαντούν και την απεκδύονται, μας έδωσε μία μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα δεδομένα μας, να συγκεντρώσουμε την σκέψη μας, να ζυγίσουμε τα συμφέροντα της χώρας μας και της ζωής μας και να τσεκάρουμε την στάση του κάθε "σωτήρα", μετεκλογικά. Μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε.

Ετσι, λοιπόν, το πρώτο που ακούσαμε, από τον πρώτο σε ψήφους "σωτήρα", ήταν ότι επιτέλους, με 180 έδρες "μπορούμε ν΄αλλάξουμε το Σύνταγμα της χώρας"(Αδωνης).

Βεβαίως, αλλαγές που μπορούν να στείλουν φυλακή παραβάτες του Συντάγματος, δεν πρόκειται να κάνουν, καθώς οι ίδιοι έχουν κάνει κουρελόχαρτο κάθε άρθρο του. Το αντίθετο!

Αλλαγές θα γίνουν, σε εκείνα τα άρθρα που δεν εναρμονίζονται με την πολιτική τους.

Για παράδειγμα, η εθνική κυριαρχία της χώρας. Ποιος γνωρίζει ότι με 180 ψήφους μια οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί ν΄αλλάξει τα σύνορα της χώρας;; Διαβάστε το άρθρο 27 και 28 του Συντάγματος, που επιτρέπει την αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας της χώρας και που βάσει των "ερμηνειών" του άρθρου 28, από τον αλήστου μνήμης Ευ. Βενιζέλο, (ΠΑΣΟΚ) μπήκαμε στην ΕΕ με μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Με την ψήφιση των Μνημονίων την χάσαμε ολοκληρωτικά!
Ετσι, λοιπόν, θα ψηφιστούν νομοσχέδια, για περιορισμένη εθνική επήρεια στα νησιά, ή οπουδήποτε αλλού. (Πολλά χαιρετίσματα στους Δωδεκανησιώτες, που αύξησαν την δύναμη της ΝΔ, κατά 10 μονάδες! Μέρχαμπα!)

Θα καταργήσουν την μονιμότητα στο Δημόσιο, μέσω "αξιολογήσεων", για να προσλαμβάνουν "δικά μας παιδιά", εν δυνάμει ομήρους ψηφοφόρους.

Θα καταργήσουν την Δημόσια Παιδεία και θα βάλουν δίδακτρα σε Πανεπιστήμια, γιατί οι φτωχοί δεν πρέπει να σπουδάζουν.

Θα καταργήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δημόσια αγαθά της στέγασης, της ενέργειας, του νερού. Οσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα με νόμους είναι αντισυνταγματικά και γι΄αυτό θα τροποποιήσουν τις σχετικές διατάξεις, για να μην κινδυνεύουν με κακουργήματα.

Αντισυνταγματικές ήταν και όλες οι υποχρεωτικότητες, που εφαρμόστηκαν με τον κόβιντ και που προσωρινά καλύφθηκαν, από το "ακαταδίωκτο" των ποινικών κυρώσεων.

Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, γιατί σ΄αυτήν την διαβολοχώρα δεν θεσπίστηκε ΠΟΤΕ η λειτουργία ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου;;

Το ΣτΕ ΔΕΝ είναι Συνταγματικό δικαστήριο!

Τέλος, ακόμα κι αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το "πρόθυμο" ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζει με χέρια και με πόδια όλες τις Ευρωπαϊκές εντολές ξεπουλήματος και χρεωκοπίας της χώρας, συμβάλλοντας στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Εχει καταθέσει ήδη, τις σχετικές περγαμηνές του, από το 2010.

Αυτά πάνω-κάτω και ας αποφασίσει ο καθένας, ανάλογα με την συνείδηση του, γιατί αν αποφασίσει με την ελεγχόμενη "λογική" του, καήκαμε όλοι μας!

2 σχόλια:

  1. ΒΙLDERBERG 2023
    ΒΝΤΕΟ
    https://rumble.com/v2qlaqa--2023-.html

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Το παράθυρο Overton και η χειραγώγηση των μαζών» - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ - ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=J_-ySYCz3rg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ