Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Το γεγονός ότι το φερέφωνο της εγκληματικής συμμορίας του Νταβός κήρυξε κατόπιν εορτής και επισήμως τη λήξη της μεγαλύτερης κακουργηματικής απάτης στην καταγεγραμμένη ιστορία (τη λήξη της δήθεν "πανδημίας" δηλαδή) δεν είναι κάτι σημαντικό από μόνο του.

 Periklis Bozinakis

Το γεγονός ότι το φερέφωνο της εγκληματικής συμμορίας του Νταβός κήρυξε κατόπιν εορτής και επισήμως τη λήξη της μεγαλύτερης κακουργηματικής απάτης στην καταγεγραμμένη ιστορία (τη λήξη της δήθεν "πανδημίας" δηλαδή) δεν είναι κάτι σημαντικό από μόνο του. 

Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, το παραμύθι είχε βουλιάξει αύτανδρο εδώ και δύο χρόνια, η προσχεδιασμένη γενοκτονία ήταν ήδη απογυμνωμένη, και πλέον ορατή και στα μάτια ενός τυφλού.

 Σηματοδοτεί όμως κάτι πολύ σημαντικό σε δεύτερο επίπεδο: το ότι τώρα η Ιστορία "κάνει ταμείο". Η ΝεοΤαξίτικη ψυχοπαθολογία γνωρίζει καλά πλέον ότι το καράβι της μπάζει νερά.

 Όχι μόνο λόγω του μοιραίου σφάλματος που διέπραξε να ποντάρει όλα της τα χαρτιά στην ηλιθιότητα τον φόβο και την εξάρτηση. Όχι μόνο διότι (παρά τις προβλέψεις της και τους εκβιασμούς της) ένα τεράστιο ποσοστό των ανθρώπων αντιστάθηκε επηρεάζοντας πολλαπλάσιους, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει πελάτες σταθερά. 

Αλλά κυρίως γιατί οι άνθρωποι που αντιστάθηκαν υπερασπιζόμενοι το αυτεξούσιο και το αυτονόητο έχουν πια δημιουργήσει προηγούμενο. 

Ένα προηγούμενο αποτυπωμένο για πάντα, που είναι

αδύνατον να αγνοηθεί και που ήδη αποτελεί μοχλό για κάθε μελλοντική αμφισβήτηση της ανθρωποκτόνου Ατζέντας. Η κρίσιμη μάζα έχει σχηματιστεί. 

Υπάρχει πλέον μια ρωγμή στο τείχος της Νέας Τάξης, μια βαθειά ρωγμή που όλο και θα μεγαλώνει. Μέχρι το τείχος να καταρρεύσει. Και τότε τίποτα δεν θα σώσει όσους το έχτισαν ή το συντήρησαν. Γιατί το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν είναι βραδυφλεγές, έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο. 

Δεν αφορά μόνο τις άμεσες δολοφονίες με τους ξαφνικούς θανάτους, τις μυοκαρδίτιδες των χρηστών και τα πρωτόκολα που μετέτρεψαν τις κλινικές σε σφαγεία και σε μπουντρούμια. 

Ακόμη κι αν πετάξει την ταΐστρα απ' τα μούτρα του και το τελευταίο υποχείριο, ακόμη και να θεραπευτούν άπαντες οι τηλε-λοβοτομημένοι, αυτό που έχει συμβεί στους αμετανόητους χρήστες των μεταλλαξιογόνων σκευασμάτων δεν είναι ακόμη ορατό σε όλες του τις διαστάσεις. Και η κλίμακά του θα εξαρτηθεί ίσως από τις παρτίδες που κατανάλωσαν και σίγουρα από τον μεταβολισμό του καθενός και τις αντοχές του ανοσοποιητικού του. 

Ήδη οι γεννήσεις έχουν υποστεί κατακόρυφη πτώση. Ήδη τα αυτοάνοσα και οι περίεργοι καρκίνοι και οι βλάβες του νευρικού συστήματος στους χρήστες αυξάνονται πρωτοφανώς, με γεωμετρική πρόοδο. Ήδη η ντροπή όσων υπέκυψαν ή εξαπατήθηκαν και ΔΕΝ το παραδέχονται τους τρώει τα σωθικά. 

Η "κορνίζα" αυτού του αξιοθρήνητου στη φωτογραφία θα μπει σε ιστορικό μουσείο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Θα μείνει παντοτινό τεκμήριο εθελοτυφλίας και εξάρτησης από αυτοσκοπούς, και αυτό αφορά και τους νταβατζήδες που αποδέχθηκε αυτό το κνώδαλο στη ζωή του. Θα τιμωρηθούν σκληρά, διότι η άγνοια πληρώνεται. Είναι σα να κάνεις θελήματα στο Διάβολο και να περιμένεις στο τέλος να σε λυπηθεί. Σα να καταναλώνεις την πρέζα που πουλάς, και να περιμένεις ότι δεν θα αρρωστήσεις.


Εντωμεταξύ η δήθεν... "κλιματική αλλαγή" έχει γίνει παίγνιο στα δόντια των σκυλιών. Την τραβολογάνε και την κουρελιάζουν για να περνάνε την ώρα τους. Έχουμε "υπερθέρμανση", ναι; Και φταίτε ολοι σας, επειδή αναπνέετε. Αυτό δεν προσπάθησαν να ψελλίσουν κάτι πληρωμένες διεθνείς ατραξιόν; Τους τρεις τελευταίους χειμώνες χιονίζει σταθερά. Τώρα, ο Μάης μοιάζει με Νοέμβρη. Το χειμώνα οι άνθρωποι πέθαιναν απ΄το κρύο, και έφταιγε η "κακιά Ρωσία".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »