Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

«Έκρηξη» στο Ευρωκοινοβούλιο για τους θανάτους και τις παρενέργειες… ΒΙΝΤΕΟ

 Η ευρωβουλευτής Anderson προκάλεσε πανικό...

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD), μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκάλεσε έκρηξη για τους εμβολιασμούς!!!

Όπως δήλωσε:

«Ακούσαμε δύο φορές σήμερα ότι, 20 εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί λόγω αυτών των ενέσεων mRNA.

Πώς ακριβώς καταλήξατε σε αυτό τον  αριθμό και, θα μπορούσατε να μοιραστείτε όλη την διαθέσιμη τεκμηρίωση που υποστηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό με αυτήν την επιτροπή.

Κατά δεύτερον, σε απάντηση ενός συναδέλφου μου, είπατε ότι ο ΙΜΑ επίσης διεξήγαγε ανεξάρτητη έρευνα. Μπορείτε σας  παρακαλώ να μοιραστείτε την τεκμηρίωση όλης της έρευνας την οποία έχει πραγματοποιήσει το IMA, σχετικά με τις ενέσεις MRNA με αυτήν την επιτροπή.

Τώρα οι δύο ερωτήσεις μου, -πολύ απλές ερωτήσεις, ελπίζω να μπορείτε να τις απαντήσετε. Πόσες σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες έχουν αναφερθεί στο IMA σχετικά με την ένεση mRNA. Παρακαλούμε δώστε ένα συνολικό αριθμό, καθώς

και μια αναλογία περιπτώσεων που αναφέρθηκαν για κάθε χορηγούμενη δόση.

Η δεύτερη ερώτηση:-“Πόσοι θάνατοι έχουν αναφερθεί στο IΜΑ σε σχέση με αυτές τις ενέσεις mRNA; Επίσης σας παρακαλώ να δώσετε έναν συνολικό αριθμό, όπως επίσης την αναλογία θανάτων ανά χορηγούμενες δόσεις.

Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τους αριθμούς (στοιχείων) χωρίς να υπάρχουν στο μυαλό σας, θα πρέπει να  καταλήξω στο συμπέρασμα ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει ή, εξακολουθείτε να εργάζεστε για την «EFPIA» -έναν από τους οργανισμούς λόμπι των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στην Ευρώπη».

Δείτε τι έγινε μετά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »