Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Αυτά είναι συκοφαντίες

Periklis Bozinakis

 "Αυτά είναι συκοφαντίες, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με όλο αυτό το διεθνές σκάνδαλο. Οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν λαδώνουν τους πολιτικούς. Τους γιατρούς λαδώνουν."

(Άδωνις Γεωργιάδης 2019, για την υπόθεση Novartis)

(...Τους "γιατρούς" που εδώ στην αποικία είναι "ακαταδίωκτοι", και που το Καθεστώς του συγκεκριμένου ρουφιάνου ούρλιαζε πριν ένα χρόνο πως ΠΡΕΠΕΙ να τους εμπιστευόμαστε τυφλά, πως είναι κάτι σαν Άγιοι κι έχουν το αλάνθαστο. Τους δικούς του, τους ελεγχόμενους, όχι τους "άλλους". Τους ίδιους "γιατρούς" που διαχρονικά αφήνουν ασθενείς να πεθάνουν αν οι συγγενείς τους δεν τους δώσουν φακελάκι, με συγκεκριμένο μάλιστα ποσό. Υπάρχει ταρίφα. Και τέτοιου είδους άτομα είναι ικανά για όλα.)

"Ναι, τα μέτρα επιβλήθηκαν για να αναγκαστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί. Αν ο άλλος δεν μπορεί να μπει ούτε σε ένα εστιατόριο, ούτε σε ένα μαγαζί να ακούσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή, θα πιεστεί να κάνει το εμβόλιο."

(Άδωνις Γεωργιάδης 2021)

"Όποιος ψηφίζει ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει εγκληματίες. Κλέφτες και καταχραστές δημοσίου χρήματος."
(Άδωνις Γεωργιάδης πριν δεκαπέντε χρόνια σε εκπομπή του, όταν ήταν σε "άλλο κόμμα")

Η φράση "μνήμη χρυσόψαρου" που χρησιμοποιούν κάποιοι για να αιτιολογήσουν απεγνωσμένα την εγκληματική ανευθυνότητα μεγάλου μέρους της κοινωνίας, δεν είναι καθόλου ακριβής. Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα μνήμης. Δεν είναι αμνήμονες. Αποβλακωμένοι και

ανεύθυνοι είναι. Και όταν η ηλιθιότητα και η ανευθυνότητα συνδυαστούν με γνωστική ασυμφωνία (πλήρης άρνηση της πραγματικότητας και των γεγονότων όταν αυτά δεν συμπίπτουν με τις πεποιθήσεις του πάσχοντος) τότε τα αποτελέσματα είναι τρομαχτικά. 

Τα βιώνουμε, γύρω μας, εδώ και μερικές δεκαετίες. Αν τους ρωτήσεις αν θυμούνται το μέγα σκάνδαλο της Novartis θα σου απαντήσουν "ναι, το θυμόμαστε". Δεν συνέβη τον 19ο αιώνα, έναν μόλις χρόνο πριν την προγραμματισμένη έναρξη της δήθεν "πανδημίας" ξεσκεπάστηκε, και είχε βουίξει ο τόπος. Η εταιρία δωροδοκούσε και χειραγωγούσε πάνω από το μισό ιατρικό προσωπικό του πλανήτη - λάδωνε ακόμα και τους ντελιβεράδες που φέρνανε πίτσες στις εφημερίες των νοσοκομείων. 

Πιθανότατα θυμούνται και άλλα ανάλογα εγκλήματα της Big Pharma όλα αυτά τα χρόνια. Και σίγουρα θυμούνται και τα κακουργήματα της Τραπεζικής και Χρηματιστηριακής μαφίας, αλλά κάνουν σα να συνέβησαν σε ενα άλλο, παράλληλο σύμπαν. 

Ο δικός τους κόσμος είναι ένα απολύτως δίκαιο και συμμετρικό μέρος, κατοικημένο από αγίους και πανάγαθους, άσπιλους αγγέλους. Οπότε που είναι το παράξενο που έχει καταργηθεί σιγά-σιγά η δικαιοσύνη; Είναι περιττή - επισημαίνω εγώ, ο ακραίος. Μιλάμε για τέτοια σοβαρή βλάβη, τέτοια τύφλωση, τέτοιον στρουθοκαμηλισμό. Το βόλεμα και η εξάρτηση είναι ολέθριες συμφορές. Οδηγούν σε πλήρη ανικανότητα αντίληψης και αξιολόγησης των ερεθισμάτων του περιβάλλοντος. Και σε πλήρη άρνηση της πραγματικότητας και, τέλος, σε απόλυτη αναισθησία και ηλιθιότητα.

 Παρεμπιπτόντως, όταν λέμε "ακαταδίωκτος γιατρός" ή "ακαταδίωκτος δικαστικός λειτουργός" είναι σα να λέμε "πληρωμένος δολοφόνος υπό την προστασία των αρχών". Ο ορισμός και μόνο, αποτελεί ένα λογικό τέρας. Μια ύβρη της πραγματικότητας. Ας φανταστούμε καταρχήν τι είδους "αρχές" είναι οι συγκεκριμένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »