Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Τα σχολεία καθοδηγούν τα παιδιά να πιστεύουν ότι βρίσκονται σε λάθος σώμα

 gender identity

Σύντομα και εδώ;

Paul Craig Roberts
February 16, 2023

Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ έχει μια Βοηθό Γραμματέα Πολιτικών Δικαιωμάτων, την Catherine Lhamon, η οποία είναι πολύ δραστήρια στο να φροντίζει ώστε οι γονείς να μην έχουν κανένα δικαίωμα και να μην μπορούν να παρεμποδίσουν την προσωπική της ατζέντα  αλλαγής φύλου των παιδιών. Προωθεί νέους κανόνες του νόμου για τον σεξουαλικό ρατσισμό (Title IX) που διευκολύνουν τις σχολικές επιτροπές να ενθαρρύνουν την αλλαγή φύλου χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των γονέων. 

Με άλλα λόγια, η Lhamon χρησιμοποιεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να επιβάλει την προσωπική της ατζέντα.  Εσείς τι σκέπτεσθε γι’ αυτό;

Αναρωτηθήκατε ποτέ για την διεμφυλική τρέλα που ξαφνικά μας βρήκε; Πέρασα 12 χρόνια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 4 χρόνια προπτυχιακό πανεπιστήμιο και 4 χρόνια μεταπτυχιακό και δεν άκουσα ποτέ να αναφέρεται το θέμα. Ποτέ δεν ήξερα ούτε άκουσα για

κάποιον που πίστευε ότι ήταν του αντίθετου φύλου ή γνώρισα έναν άντρα που ήθελε να γίνει γυναίκα ή μια γυναίκα που ήθελε να γίνει άντρας. Ως παιδί ήξερα μερικά κορίτσια, γνωστά ως «Tom Boys», που τους άρεσε να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και να κάνουν μακροβούτια, αλλά μέχρι εκεί.

Φαίνεται ότι το κίνημα των διεμφυλικών είναι το αποτέλεσμα της κατήχησης στο σχολείο.  Οι δάσκαλοι υποστηρικτές του διεμφυλισμού δίνουν στα παιδιά την ιδέα ότι δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο στο να γεννηθούν με λάθος φύλο σε λάθος σώμα και ότι είναι τόσοι πολλοί που η αλλαγή φύλου είναι ένα αξιόλογο θέμα. 

Φαίνεται να έχει γίνει μια μεγάλη ιατρική μπίζνα εν μια νυκτί. Εμπλέκονται ψυχίατροι και ψυχολόγοι. Οι φαρμακευτικές εταιρείες πωλούν αναστολείς ορμονών. Οι κλινικές εκτελούν επεμβάσεις αλλαγής φύλου. Οι συνήγοροι των τρανς στιγματίζουν γονείς ως «βίαιους» επειδή δεν υποστηρίζουν την εμφυτευμένη ιδέα κάποιου 12χρονου ότι χρειάζεται αλλαγή φύλου.

Καθώς η κατήχηση είναι ξεκάθαρα μια μορφή κακοποίησης, πού είναι οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιού;

Διάβασα πρόσφατα ότι το Κέντρο Tavistock της Βρετανίας για αλλαγή φύλου είχε διαταχθεί να κλείσει και ότι άλλες ευρωπαϊκές χώρες είχαν πρωτοστατήσει σε επιθετικές πρακτικές αλλαγής φύλου. Οι γονείς αρχίζουν να κάνουν μηνύσεις για τη ζημιά που έχει γίνει στα παιδιά τους πίσω από την πλάτη τους.

Ωστόσο, οι υποστηρικτές των διεμφυλικών υποστηρίζουν ότι τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην «ιδιωτικότητα του φύλου» από γονείς που δεν θα υποστήριζαν την αλλαγή φύλου των παιδιών τους.  Αυτό σημαίνει ότι τα «δικαιώματα των παιδιών» είναι πραγματικά τα δικαιώματα του σχολείου, τα δικαιώματα του συνηγόρου των διεμφυλικών, τα δικαιώματα των ειδικών των τρανς, τα δικαιώματα όλων εκτός από τους γονείς.

Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη οι Αμερικανοί θα κάνουν παιδιά. Εκείνοι που εργάζονται αποδομώντας τον γάμο, την οικογένεια και την κοινωνία αφαιρούν όλη τη χαρά της γονεϊκότητας και όλη την ευθύνη για τα παιδιά από τους γονείς. Πώς μπορείς να είσαι γονιός όταν δεν μπορείς να μεγαλώσεις το δικό σου παιδί;

Φανταστείτε τη φρίκη του να έχετε μπει στη διαδικασία αλλαγής φύλου και κατόπιν να συνειδητοποιήσετε ότι όντως βρίσκεστε σε λάθος σώμα.

paulcraigroberts

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

***

Στην Ελλάδα τη διεμφυλική κατήχηση εγκαινίασε, εκτελώντας προφανώς εντολές άνωθεν-έξωθεν, σε παιδιά της 3ης Δημοτικού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. “Θαυμάστε” την:

Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ.

Μήπως η λυσσαλέα προπαγάνδα υπέρ του διεμφυλισμού και της θεωρίας περί διαχωρισμού βιολογικού και κοινωνικού φύλου δεν είναι μόνο αποτέλεσμα διαστροφής και εκφυλισμού των επικυρίαρχων της ανθρωπότητας αλλά και ένα από τα εργαλεία της ατζέντας μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού που υποστηρίζουν παρανοϊκοί όπως ο Bill Gates και ο Klaus Schwab?

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »