Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΟΗΕ κηρύσσει τον πόλεμο στην παραπληροφόρηση: «Πρέπει να απαγορέψουμε την «παραπληροφόρηση»

Ο ΟΗΕ κηρύσσει τον πόλεμο στην παραπληροφόρηση: «Πρέπει να απαγορέψουμε την «παραπληροφόρηση»

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους προμηθευτές της λεγόμενης «παραπληροφόρησης» και έχουν προτρέψει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να τιμωρούν όσους διαδίδουν πληροφορίες που χαρακτηρίζονται ώς παραπληροφόρηση.
Τη Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες μίλησε στη Γενική Συνέλευση στη Νέα Υόρκη, αποκαλώντας την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση μέσο διάδοσης «μίσους» στο διαδίκτυο:

«Θα καλέσουμε την δράση σε όλους εκείνους που επηρεάζουν τη διάδοση παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο – κυβερνήσεις,

ρυθμιστικές αρχές, φορείς χάραξης πολιτικής, εταιρείες τεχνολογίας, μέσα ενημέρωσης και κοινωνία των πολιτών», είπε ο Γκουτέρες.

«Σταματήστε το μίσος. Τοποθετήστε ισχυρά προστατευτικά κιγκλιδώματα. Να είστε υπεύθυνοι για τη γλώσσα που προκαλεί βλάβη στους άλλους».

Με άλλα λόγια, ο ΟΗΕ δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία του λόγου ή την προστασία της ελευθερίας του λόγου που κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα, η οποία προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών να μιλούν ελεύθερα και να γράφουν ότι πιστεύουν σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις.

πηγή

5 σχόλια:

  1. Εάν κάποιος στο αεροδρόμιο σας κοιτάζει κατάματα επειδή δεν φοράτε μάσκα, απλώς ρωτήστε τον "Δεν πιστεύετε στην επιστήμη;"

    https://twitter.com/charliekirk11/status/1624155324243640321?cxt=HHwWgoDQmbGqlIotAAAA

    https://pbs.twimg.com/media/Fooond-aYAEj08E?format=jpg&name=large

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο Πρόεδρος της Ελβετίας και ο Υπουργός Υγείας βρίσκονται υπό έρευνα, απαγγελία κατηγοριών και δίωξη από τον Γενικό Εισαγγελέα για Εγκλήματα Covid που περιλαμβάνουν ψέματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου. Η Ταϊλάνδη συγκαλεί δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου για να ακυρώσει τις συμβάσεις της Pfizer.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1623050775952859149?cxt=HHwWmoC9kZuFnoYtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημο σιογράφος χαιρόταν για τα 5 φολια που έκανε και η ίδια ομολόγησε ότι κατέληξε με περι καρ δι τι δα και αργότερα με μυο καρδι τιδα

    https://www.facebook.com/petrinahronia/videos/932115571486506

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φααααααααααααααπ!
    Άχου τοοοο! Πόνεσε Τεντρούλη;;;;
    Δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που τα σαταvικά σου σχέδια δεν βρίσκουν ανταπόκριση… εμετική γλίτσα! Μπλιαχχχ!
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ…………..
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=1627664857688617&set=pcb.1627665011021935

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαγητά με Γρύλο 🦟για Αποφυγή

    https://www.facebook.com/groups/2203294866516825

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »