Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Κομοτηνή: Ο ΣΥΡΙΖΑ «έφαγε» δύο χριστιανούς για να ευνοηθεί ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου μέσω μιας μεγάλης πλεκτάνης, για την οποία σαφώς και πρέπει να ήταν απόλυτα ενημερωμένος ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, πέταξαν εκτός Κεντρικής Επιτροπής δύο χριστιανούς, για να ευνοηθεί ο… εκλεκτός του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών μεταξύ χριστιανών ορθοδόξων, που άρχισαν να κατηγορούν τον πρόεδρο του κόμματος ότι «τα δίνει όλα για να πάρει την ψήφο των τουρκογενών»!

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Κομοτηνής αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των εκλογών και πίεσαν επιλαχόντες από την ψηφοφορία να παραιτηθούν προκειμένου να εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή ο Οζγκιούρ Φερχάτ, που είναι ο «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου, και του οποίου ο ρόλος είναι εχθρικός για την Ελλάδα και

φιλικά προσκείμενος προς την Τουρκία!

Tsipras Ferxat

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Φερχάτ, που είναι συνδαιτυμόνας του Τούρκου προξένου, δεν εξελέγη από την ψηφοφορία που έγινε, αλλά πάνω από αυτόν εξελέγησαν οι Δημήτρης Χαρίτος, με πολύ υψηλό ποσοστό, και Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, με την ποσόστωση φύλου.

Εξελέγη, επίσης, ο Βασίλης Τραϊφόρος (προερχόμενος εκ της ΔΗΜ.ΑΡ.), αλλά με άνωθεν παρέμβαση του ζήτησαν να παραιτηθεί υπέρ του Φερχάτ, κάτι που έκανε, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Σπύρο Δέδογλου, που εξελέγη πάνω από τον Φερχάτ, αλλά ως διά μαγείας μετά την καταμέτρηση ο Φερχάτ τον πέρασε κατά μία ψήφο. Προφανώς το μήνυμα του πρόξενου Κομοτηνής ήταν ότι «πρέπει να εκλεγεί ο Οζγκιούρ Φερχάτ στην Κεντρική Επιτροπή» και, ενώ είχε βρεθεί στη 12η θέση, κατάφερε να ανεβεί πολλές θέσεις, με παρέμβαση στην καταμέτρηση ψηφοδελτίων, για να φτάσει να εκλεγεί!

Με αυτή την ανοχή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι ο Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας και αυτές που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο, και όχι για το εάν στην Κεντρική Επιτροπή μπαίνει ένας Τούρκος και μένουν έξω δύο Έλληνες Χριστιανοί!

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »