Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

BBC: «Υπάρχουν περισσότερα από 150 φύλα»

 Σημαία pride

Το προσωπικό του BBC είπε ότι υπάρχουν περισσότερα από 150 φύλα.

Ο βρετανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός BBC προσέλαβε συμβούλους «τρανς και μη δυαδικής συμπερίληψης» για να πουν στο προσωπικό του ότι υπάρχουν περισσότερα από 150 φύλα και να τους καθοδηγήσουν να ελέγχουν ο ένας τη χρήση των αντωνυμιών φύλου από τον άλλον, ανέφερε η Telegraph το Σάββατο.

Το BBC φέρεται να έστειλε email στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τους συντάκτες του προγράμματος, καλώντας τους να παρακολουθήσουν πολλές εκπαιδευτικές συνεδρίες πέρυσι που διοργανώθηκαν από την Global Butterflies – μια ομάδα που περιγράφεται στο LinkedIn ότι προσφέρει “Trans & Non-binary Corporate Inclusion Training and Consultation”.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, φέρεται να είπαν στο προσωπικό ότι

«οι άνθρωποι μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται με περισσότερους από 150 τρόπους και αυξάνονται!»

Τους έδειξαν επίσης παραδείγματα αντωνυμιών φύλου που εφευρέθηκαν πρόσφατα, όπως «xe, xem, xyrs» και είπαν να συμπεριλάβουν τις δικές τους αντωνυμίες στις υπογραφές του email τους για να είναι πιο «περιεκτικές και φιλόξενες» και να προωθήσουν το «trans brand» τους.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Θανατηφόρα μικροπλαστικά και χημικές ουσίες στην προμήθεια τροφίμων και νερού

    https://rumble.com/v1acxed-77865493.html

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 3:30 - 4:13


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα Σμύρνη: Άνοιξε το πρώτο μίνι μάρκετ στην Ελλάδα χωρίς υπαλλήλους (vid)

    O διευθύνων σύμβουλος, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» τόνισε ότι πρόκειται για μια παγκόσμια καινοτομία, καθώς έχουν ενσωματώσει την τελευταία ρομποτική τεχνολογία στους αυτόματους πωλητές.

    https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/nea-smirni-anixe-to-proto-mini-market-stin-ellada-choris-ipallilous-vid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »