Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Έγιναν ντίλερς εμβολίων... ενώ χασμουριώνταν συνεχώς, για την κατάργηση των συνταγματικών ελευθεριών, από το διεφθαρμένο μας σύστημα...

 Της Ιωάννας Υψηλάντη


Μια οργανική αντίσταση, σε πολύ βαρύ ψυχολογικό στρες και άγχος είναι η... υπνηλία.

Ο οργανισμός μας αντιδρά έτσι, για ν΄αποφύγει την δυσάρεστη πραγματικότητα, που αντιμετωπίζει το άτομο, που δέχεται ψυχολογικές επιθέσεις και δεν βλέπει διεξόδους.

Σε κατάσταση υπνηλίας βρίσκονται τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, που έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, μετά την διάλυση της χώρας, από τα "ευπρόσδεκτα" Μνημόνια.

Αυτά τα Μνημόνια, που έγιναν νόμοι του κράτους και κρίθηκαν απολύτως "νόμιμα", από την Δικαιοσύνη των κυβερνήσεων μας είχαν ενταχθεί στο δόγμα των "εταίρων" μας, "Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση". Έτσι, η υπνηλία αυξήθηκε.

Ακολούθησε η "πανδημία", που με όπλο τον φόβο και τον εκβιασμό, την τρομοκρατία των Αρχών και την κατάργηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, σε καιρό ειρήνης, διέλυσε την χώρα, οικονομικά και την βύθισε σε ακόμα μεγαλύτερα χρέη.

Και τότε, τα πολιτικά κόμματα έπεσαν σε πλήρες κώμα!

Έγιναν ντίλερς εμβολίων, που αποδείχθηκαν και αναποτελεσματικά και επικίνδυνα, ενώ χασμουριώνταν συνεχώς, για την κατάργηση των συνταγματικών ελευθεριών, από το διεφθαρμένο μας σύστημα.

Με τον πόλεμο Ρωσίας-Δύσης, στην Ουκρανία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, είτε τάχθηκαν υπέρ του ΟυκροΡάιχ, είτε τήρησαν ίσες αποστάσεις χαρακτηρίζοντας και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές "ιμπεριαλιστικές", ανεξάρτητα, από την φασιστική ιδεολογία, δομή και εγκληματική δράση αυτής της χώρας.

Και γύρισαν, από το άλλο πλευρό.

Τώρα, που τα αποτελέσματα της πολιτικής τους( επιβολή κυρώσεων, λογοκρισίας, απαγόρευσης συμμετοχής σε αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Ρωσικής κοινωνίας), τώρα που οι λαοί της Ευρώπης επιστρέφουν στην νεολιθική εποχή, χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και ψωμί, χωρίς δουλειές και δικαιώματα, τώρα που όλα ξεπουλήθηκαν, σε μια φασιστική Ευρώπη, τώρα μας κάνουν μασάζ εγκεφάλου, για να μην ξυπνήσουμε ποτέ!

Θα σας δώσουμε αύξηση, θα σας δώσουμε επιδοματάκια, θα σας σώσουμε απ΄τους Τούρκους, θα βάλουμε τους ολιγάρχες να κάνουν "ανθρωπιστική πολιτική" με τα λεφτά που σας έκλεψαν.

Θα, Θα, θα, θα, θα!

Αρκεί να μην ξυπνήσετε ποτέ και πολύ περισσότερο προεκλογικά και χάσουμε την κουτάλα!

Μικρά κόμματα, δεν υπάρχουν! Τα εξαφανίσαμε από παντού, λόγω...Δημοκρατίας!

Ενημέρωση δεν υπάρχει, γιατί δεν συμφέρει! Ανήκει στους ολιγάρχες, που μας υποστηρίζουν!

"Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν"! Φυτρώνουν μόνο στις αυλές των χορηγών μας.

Το αφήγημα, που πρέπει ν΄ακολουθείτε είναι το δικό μας!

 Οποιοδήποτε άλλο σας χαρακτηρίζει "φασίστες", "ψεκασμένους", "αναρχικούς", τρομοκράτες", "αντικομμουνιστές", "ρατσιστές" και "ομοφοβικούς"! Ετσι, μπορούμε να σας πετάξουμε στο περιθώριο της κοινωνίας και να σας διχάσουμε!

Αρκεί να συνεχίσετε τον βαθύ, γλυκό σας ύπνο!

1 σχόλιο:

  1. Έχει μαζέψει ο Ερυθρός Σταυρός όργανα παιδιών στην Ουκρανία του ΝΑΤΟ;
    9 Ιουνίου 2022

    https://expose-news.com/2022/06/09/red-cross-harvesting-organs-in-ukraine/

    Ιστορία της συγκομιδής οργάνων στην Ουκρανία .
    Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει έλλειψη οργάνων δωρητών όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε πολλές άλλες χώρες και η ζήτηση δημιουργεί προσφορά.

    Οι κύριες πηγές οργάνων για το παράνομο εμπόριο είναι χώρες και hotspot του τρίτου κόσμου. Πολλοί ερευνητές σημειώνουν ότι η Ουκρανία έχει γίνει ένα από τα κύρια κέντρα μεταμοσχεύσεων στη μαύρη αγορά τα τελευταία χρόνια.


    Μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, τα προωθούμενα ρωσικά στρατεύματα και οι στρατοί των δημοκρατιών του Ντονμπάς ανακάλυψαν ομαδικούς τάφους, οι οποίοι, κατά πάσα πιθανότητα, περιέχουν τα λείψανα ανθρώπων που σκοτώθηκαν από μέλη των ουκρανικών εθνικών ταγμάτων. Πολλοί από αυτούς πιθανότατα έγιναν θύματα μεταμοσχεύσεων στη μαύρη αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »