Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Η Φιλανδία λοιπόν, εν μέσω εντάσεων με Ρωσία και αμέσως μετά από την αίτηση ένταξης στον ΝΑΤΟ, επιλέγει να ασχοληθεί με το αν άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κοιτάνε κάτι που άλλος άνθρωπος έχει επιλέξει να τους δείξει.

1. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας έχει ωραίο κώλο

2. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας ξέρει πως έχει ωραίο κώλο

3. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας γουστάρει που έχει ωραίο κώλο (και πολύ καλά κάνει)

4. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας γουστάρει τόσο πολύ που έχει ωραίο κώλο, που αποφασίζει να φορέσει κολάν που τονίζει τον ωραίο της κώλο, και βγάζει το παιδάκι της βολτάρα. Και πολύ καλά κάνει.

5. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας, εκτός αν είναι εξωγήινη που κατέβηκε στην Γη χθες, ξέρει ότι υπάρχουν άντρες εκεί έξω που γουστάρουν να κοιτάνε κώλους. Φόρεσε λοιπόν την κολανάρα της ξέροντας ότι άντρες θα κοιτάνε τον κώλο της.

6. Ένας παπαράτσι φωτογράφησε τον κώλο της Πρωθυπουργού της Φιλανδίας και πουλησε την φωτό στην Εσπρεσσο της Φιλανδίας.

7. Κανείς δεν έπιασε τον κώλο της της Πρωθυπουργού της Φιλανδίας. Κανείς δεν χειρονόμησε, κανείς δεν της σφύριξε κλέφτικα, κανείς δεν της σχολίασε τον κώλο της με όποιο χυδαίο τρόπο.

8. Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα, και σε άλλη της φωτογράφιση στο περιοδικό μόδας Trendi, είχε ποζαρει με σακάκι χωρίς τίποτα από μέσα και υπόνοια βυζακίου να ψευτοσχηματίζεται.


9. ΣΑΛΟΣ. ΣΕΞΙΣΜΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΚΟΛΑΦΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΔΙΚΟ ΕΣΡ.

10. Η Φιλανδία λοιπόν, εν μέσω εντάσεων με Ρωσία και αμέσως μετά από την αίτηση ένταξης στον ΝΑΤΟ, επιλέγει να ασχοληθεί με το αν άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κοιτάνε κάτι που άλλος άνθρωπος έχει επιλέξει να τους δείξει.

Εύχομαι σε κάθε γυναίκα που λιώνει στα γυμναστήρια για να μετατρέψει τον κώλο της σε γλυπτό και να τον δείχνει ταυτόχρονα απαιτώντας να μην τον κοιτάει κανείς, να μην δει χαρά στα σκέλια της μέχρι την συντέλεια του κόσμου.

Εύχομαι σε καθε μετροσέξουαλ νιου έητζ γκαίη νον-μπαϊναρι αμφιφυλοφιλοφυλλόφιλο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ άντρα που χαρακτηρίζει σεξιστές τους αμέριμνους παρατηρητές του περιβάλλοντός τους να καληνυχτίζει τις γκόμενες ή/και τους γκόμενους, ή/και τα γκόμενα για τα οποία ξεροσταλιάζει μέχρι την συντέλεια του κόσμου, ΕΝΩ να είναι καταδικασμένος να τους/τις/τα ακούει να βογκάνε από ηδονή ενώ γαμιώνται με όλον τον υπόλοιπο πλανήτη ΕΚΤΟΣ από αυτόν/ή/ό.

Στάχτη, μπούρμπερη και εκατόμβες.

ΕΝΤΙΤ - Το βασικοτερο:

Εύχομαι ανείπωτη δυστυχία σε οποιονδήποτε θέλει να απαγορεύσει οτιδήποτε δεν καθιστά ΑΜΕΣΗ ΦΥΣΙΚΗ ΒΛΑΒΗ σε τριτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ