Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΙΤΗ 14/6/22 & ΩΡΑ 10:00 πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΙΤΗ 14/6/22 & ΩΡΑ 10:00 πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 10 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/2/22 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΗΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 10 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ 1 €.
Εξακολουθεί Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να φέρεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ και ΒΑΝΑΥΣΑ σε χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο της δημόσιας και

ιδιωτικής υγείας….10ος μηνας

κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠ: ΓΙΑΤΡΟΣ-” Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ & ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΥΟΥΝ & ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ…..ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ & ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ…ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΟΛΟΙ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΝΥΧΤΑ & ΜΕΡΑ.

ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ…ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ.ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ & ΝΥΧΤΑ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ δημόσια ΥΓΕΙΑ.
ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΡΑ & ΝΥΧΤΑ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17 ΑΘΗΝΑ-με το μετρό : σταση ομόνοια , περίπου 7 λεπτά περπάτημα.

Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζομένοι Υγειονομικοι που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το υπουργείο, υγειονομικοί από Αλεξανδρούπολη εως Κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κιητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν….Με βάρδιες.Θέλουμε συμπαράσταση! Από το βήμα του υπουργείου καθημερινά καταγγέλουμε το καθεστώς.
Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – 8000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ & ΟΥΤΕ 1 € -ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΜΕ.


8000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ! ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΒΑΣΕΙ Κ.Υ.Α. 2021 ΣΗΜΑΙΝΕΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΜΙΣΘΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΠΟΥΔΕΗΠΟΤΕ) ΔΗΜΟΣΙΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ”ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ” (ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ). 


Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ..ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ,ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. 8000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ..ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΛΑΪ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »