Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

RAPID TEST: Ο,ΤΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Νίκος Αντωνιάδης

RAPID TEST :
Ο,ΤΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ,
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,
ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
_____________
Τ Ω Ρ Α ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
______________
-Μη ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να ΜΗ μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ :
Θα μας έχετε απέναντι στο υπόλοιπο της ζωής σας !!
______________
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ
______________

Συνεργεία, λέει, αύριο θα σαρώσουν την Αττική. Ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, νοσοκομεία και σχολεία.
Και θα κάνουν, λέει, rapid test στα παιδιά μας.
Πώς έχει λοιπόν το πράγμα, αν και δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα έχω ήδη γράψει:


-Οι ιατρικές πράξεις, όπως είναι και τα τεστ, όποια και αν είναι αυτά, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ: Νόμος 4682/2020. Τα ατομικά δικαιώματα ή η σύμβαση του Οβιέδο, η οποία έχει υπερνομoθετική αλλά όχι υπερσυνταγματική ισχύ, υποχωρούν έναντι της υποχρέωσης του κράτους να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Εν προκειμένω θα εφαρμόσουν την περίπτωση (β) της παραγράφου 2 του πρώτου άρθρου του άρθρου 1 του νόμου, με το οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. Λένε, δηλαδή, ότι τα τεστ (μέτρο προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης) θα γίνουν σε “πρόσωπα που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου”. Τώρα, αυτό το “προέρχονται” τους δυσκολεύει λίγο, γιατί προϋποθέτει να ήταν κάποιος κάπου, όπου έχει παρατηρηθεί η διάδοση αυτή, και να επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά θα το ξεπεράσουν. Είτε προέρχεσαι από κάπου ή είσαι κάπου, όπου έχει παρατηρηθεί η διάδοση, τους αρκεί. Άλλωστε, μπορούν να εφαρμόσουν την περίπτωση (α), με τις “εύλογες υπόνοιες”.

-ΠΡΙΝ την οποιαδήποτε ιατρική πράξη ΟΜΩΣ υφίσταται η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ενημέρωσης των γονέων. Στους οποίους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επιτρέπεται και η παρουσία τους κατά τη διάρκειά της. Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (η 251/2015), η οποία στηρίχθηκε σε πλήθος διατάξεων, του Συντάγματος της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Κωδίκων Δεοντολογίας και άλλες, έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας και έχουν ενημερωθεί για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αυτή όλες οι Υγειονομικές Περιφέρειες. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν υπερισχύει καμία διάταξη του Συντάγματος για την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν μιλάμε για άρνηση συμμόρφωσης αλλά για απαίτηση ενημέρωσής μας και παρουσίας μας κατά την πράξη.

-Η ιατρική πράξη όμως, εν προκειμένω το rapid test, είναι, επαναλαμβάνω, υποχρεωτική. Με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για όποιον δεν συμμορφωθεί. Εν προκειμένω για τους γονείς που θα αρνηθούν.

-ΟΜΩΣ: Πουθενά ο νόμος δεν προβλέπει η ιατρική αυτή πράξη να γίνει οπωσδήποτε από το προσωπικό του Ε.Ο.Δ.Υ. ή όποιον άλλον, στον οποίο θα ανατεθεί η διενέργεια του τεστ στο παιδί μας. Δεν θα παραβιάσουμε κανέναν νόμο αν ασκήσουμε το νόμιμο και εκ του Συντάγματος κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ τον ιατρό που θα διενεργήσει το τεστ στο παιδί μας. Και να προσκομίσουμε το αποτέλεσμα στον αρμόδιο φορέα. Το δικαίωμά μας αυτό δεν συγκρούεται ούτε με τον νόμο 4682/2020 ούτε με το άρθρο 21 του Συντάγματος για την προστασία της δημόσιας υγείας, αφού δεν αρνούμαστε τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο, αλλά ασκούμε το δικαίωμά μας να γίνει αυτός σε περιβάλλον και από ανθρώπους της επιλογής και εμπιστοσύνης μας. Είτε αποφασίσουμε να κάνουμε στο παιδί μας το τεστ αντιγόνου είτε το μοριακό, που οι ίδιοι λένε ότι είναι πιο αξιόπιστο -ο Θεός δηλαδή να τα κάνει και τα δύο, και πάντως τον κορωνοϊό δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπορεί να τον ξεχωρίζει από τις γρίπες Α και Β, αφού μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ψάχνουν αυτό το τεστ. Οπότε, Κύριος οίδε (σκοπός όμως να το μάθουμε και εμείς) πώς έκαναν το lock down και πώς το διατήρησαν την περίοδο εκείνη που ήταν στην κορύφωσή τους οι γρίπες Α και Β, και τα τεστ που έκαναν τότε, ομολογημένα δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τον μεν από τους δε τους ιούς.

-Είδατε που ήρθε πολύ γρήγορα η ώρα που όλοι καταλαβαίνετε την αξία της δήλωσης που σας είπα να υποβάλετε στους διευθυντές των σχολείων των παιδιών σας; Γιατί σε αυτήν τη δήλωση τους λέμε ότι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας ενημερώσουν πριν από οποιαδήποτε ιατρική πράξη, άλλως θα έχουν μεγάλη αστική και ποινική ευθύνη. Το τι θα κάνουμε μετά εμείς οι γονείς, είναι δικό μας θέμα. Και σύμφωνα με τα παραπάνω.

Οπότε, τους λέμε:

Μη ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να ΜΗ μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ !!

Θα μας έχετε απέναντι στο υπόλοιπο της ζωής σας.


Νίκος Αντωνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »